Hout container 10m3 huren? Goed geregeld met Regiocontainer!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

10 m³ hout

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 155.00 cm
269,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Hout container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Hout container?

Hout is de verzamelnaam voor diverse soorten hout.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten hout die onder de noemen hout ingenomen worden.

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen)
 • beschilderd hout
 • Kozijnen en deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een hout container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder de noemer hout ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geimpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval/Boomstobben
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

10 m3 Container hout huren

Je kunt meer houtafval kwijt in een hout container van 10m3 dan je denkt. Resten van hardboard, zachtboard, spaanplaat houten meubels, kozijnen en deuren nemen veel ruimte in. Deze kun je eenvoudig deponeren in onze speciale houtcontainer. Zo ligt het afval niet meer in de weg en kun je in alle rust verder klussen. Om de verwerking van de houtresten hoef je je geen zorgen te maken. Regiocontainer leegt de hout container van 10 m3 (tegen betaling) indien nodig tussentijds. Daarbij hoef je niet aanwezig te zijn. Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Hout container 10m3 huren

Wil je vandaag nog een hout container van 10m3 huren? Regiocontainer kan deze desgewenst morgen bij je af komen leveren! Met uitzondering van zondag, plaatsen wij onze containers op alle dagen van de week. Op deze pagina vind je een overzicht van alle houtmaterialen waarvoor je een hout container van 10 kunt huren. Verbrand, verrot en geïmpregneerd hout zijn niet toegestaan. Als je nog vragen hebt over een hout container 10m3 huren, beantwoorden onze deskundige medewerkers graag al je vragen!

Hout container 10m3 afmeting

Om gemakkelijk houtafval te deponeren is het wel zo praktisch als een hout container een afmeting heeft waar je gemakkelijk mee kunt werken. Bij een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm komt de hoogte uit op 155 cm. Dit is een hoogte waar een gemiddelde klusser goed mee uit de voeten kan. Bij Regiocontainer mag het hout in de container met 10m3 afmeting maximaal 15 à 20 cm uitsteken. Als wij deze op komen halen spannen wij er een net over, zodat de boel niet gaat schuiven.

Hout container 10m3

Je hoeft niet aanwezig te zijn wanneer Regiocontainer de hout container van 10m3 komt plaatsen. Wel dien je er rekening mee te houden dat er genoeg vrije ruimte is voor de plaatsing. Wij gaan altijd uit van de vuistregel dat er een oppervlakte van circa twee parkeerplaatsen moet worden vrijgehouden. De hout container van 10m3 die wij plaatsen neemt ongeveer 1 parkeerplek in beslag. De resterende ruimte hebben wij nodig om goed te kunnen manoeuvreren met onze portaal vrachtwagen. Twijfel je of het praktisch mogelijk is om een container neer te zetten? Neem dan contact met ons op. Op basis van informatie van foto’s en de GPS gegevens van de locatie kunnen wij een goede inschatting maken.

 

Hout container 10m3 huurperiode

Standaard wordt er bij Regiocontainer voor een hout container van 10 m3 een huurperiode van van 6 weken gehanteerd. Op basis hiervan hebben wij een scherpe prijs bepaald, inclusief bezorgen, ophalen, en het verwerken van de houtresten. Ook de te betalen BTW is bij de prijs inbegrepen. Wil je voor langere tijd een houtafval container huren? Met een hout container van 10m3 kan de huurperiode gemakkelijk op afspraak worden verlengd! Als je sneller dan verwacht klaar bent, kunnen wij de container op afspraak eerder weghalen.

Hout container 10m3 ophalen

Naast brengen, komt Regiocontainer je hout container van 10m3 ook ophalen. Als deze vol is kunnen wij bij je langskomen om de container tussentijds te legen en plaats te maken voor een nieuwe lading. Ook als je niet aanwezig bent kunnen wij de hout container van 10m3 ophalen en bezorgen. Op die manier hoeven wij je op geen enkele manier te storen in je werkzaamheden. Wil je liever een afvalcontainer huren? Dan kun je bij ons rekenen op precies dezelfde service. Wij zijn aangesloten bij het MKB en dragen met trots het OK keurmerk.

Hout container 10m3 vergunning

Dankzij een ruime ervaring weten onze medewerkers snel of je voor een hout container van 10m3 een vergunning dient aan te vragen. In 90% van de gevallen is dat niet nodig. Als er sprake is van een twijfelgeval weten wij welke weg je het beste kunt bewandelen om voor je hout container van 10m3 een vergunning aan te vragen. Voor zover dat kan, nemen wij het regelwerk uit handen. Je maakt een vliegende start met een houtcontainer van Regiocontainer! Zo kun je klussen zonder rommel op de werkvloer!

Overige 10m3 containers

Overige 10m3 containers