Puincontainer 15m3 | Ophaal- en brengservice | Regiocontainer!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

15 m³ puin

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 600.00 x B 250.00 x H 100.00 cm
399,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand (geen tuinaarde)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

15m3 schoonpuin container huren

Je kunt pas echt voortvarend aan de slag met de klus als er een puincontainer van 15m3 voor je klaar staat. Deze kun je bij Regiocontainer als ondernemer of particulier gemakkelijk huren. Vraag eenvoudig telefonisch of online een offerte aan en wij komen snel met een scherp aanbod. Is er haast geboden? Dan kan de puincontainer van 15m3 al binnen 24 uur voor je op de stoep staan. Ook de verwerking van het afval nemen wij uit je handen, zodat je geen kostbare tijd en aandacht kwijt bent aan randzaken!

Puincontainer 15m3 afmeting

Voor het plaatsen van een puincontainer van 15m3 afmeting is de oppervlakte van slechts 3 parkeerplaatsen nodig. De container heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 100 cm. Door de geringe hoogte kun je nagenoeg zonder inspanning de bouwafval deponeren. Naast een puincontainer in een 15m3 afmeting, kun je ook een kleiner model puincontainer huren. Onze deskundige klantenservice beantwoordt graag de vragen!

 

Puincontainer 15m3 plaatsen

De aanwezigheid is niet vereist als wij een puincontainer van 15m3 komen plaatsen. Deze heeft het oppervlak van 2 parkeerplekken, maar om de container goed en veilig te kunnen positioneren is er een extra parkeerplaats nodig. Onze portaal vrachtwagen heeft de omvang van een gemiddelde vuilniswagen. Dat betekent dat je de aanrijroute vrij dient te houden van obstakels. Dan kunnen wij probleemloos de puincontainer van 15m3 plaatsen. Weet je niet zeker of wij de locatie kunnen bereiken? Neem dan contact op. Wellicht kunnen onze medewerkers een goede inschatting maken.

Puincontainer 15m3 ophalen

Na afloop van de werkzaamheden komt Regiocontainer de puincontainer van 15m3 ophalen op de afgesproken dag. Wij spannen een net over de container om veilig vervoer van het puin te garanderen. Om die reden mag het afval niet meer dan 20 cm over de rand uitsteken. Op verschillende momenten kunnen wij tussentijds het verzamelde puin in de puincontainer van 15m3 ophalen. Hoe vaak dat is, spreken wij in overleg met je van tevoren af.

Puincontainer 15m3 vergunning

Als er sprake is van betaald parkeren op de locatie, dien je voor de puincontainer van 15m3 een vergunning aan te vragen. Hetzelfde geldt als er extra veiligheidseisen van kracht zijn. De medewerkers van Regiocontainer kunnen je advies geven wanneer er voor een puincontainer van 15m3 een vergunning nodig is. De eindverantwoordelijkheid ligt bij je, maar wij helpen je graag op weg als je een afvalcontainer huren wilt.

Puincontainer 15m3 huurperiode

Bij Regiocontainer huur je gemakkelijk een puincontainer van 15m3. Een huurperiode van zes weken is bij onze all-in prijzen inbegrepen. Uiteraard valt er over inkorten of verlengen van deze termijn altijd te praten. Wij kijken in overleg met je wat de mogelijkheden zijn. Zo kies je bij de aanvraag van een puincontainer van 15m3 een huurperiode die bij de aard en omvang van de klus past. Onder dezelfde voorwaarden kun je bij ons een container huren voor andere afvalstromen zoals sloophout of snoeiafval.

Puincontainer 15m3 huren bij Regiocontainer

Je profiteert van een uitgebreide service als je een puincontainer van 15m3 wilt huren bij Regiocontainer. Door onze efficiënte werkwijze loont het voor je als ondernemer om de container te huren in plaats van zelf aan te schaffen. Wij regelen de complete logistiek van brengen en ophalen tot tussentijdse lediging en de verwerking van het afval. Door een puincontainer van 15m3 te huren bij Regiocontainer kun je elke klus 100 procent de aandacht geven die deze verdient.

Overige 15m3 containers

Overige 15m3 containers