20ft Opslagcontainer huren / Opslag ruimte huren bij PRAXIS

20 ft opslagcontainer

De 20ft (foot / voet) container van Regiocontainer.nl huren

Wil je een opslagcontainer huren? De opslagcontainers van Regiocontainer.nl zijn van uitstekende kwaliteit, zeer netjes en ook nog eens waterdicht. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor het opslaan van diverse zaken, zoals je huisraad. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 20ft (foot / voet) container. Met deze container creëer je tijdelijk, wanneer jij dat nodig hebt, extra ruimte. Bestel je de 20ft opslagcontainer bij een specialist als Regiocontainer.nl, dan profiteer je ook nog eens van fantastische service. Zo leveren wij de containers altijd op de door jou gekozen plek. We leveren onze containers namelijk in heel Nederland. Daarnaast betekent vandaag besteld, morgen al geleverd!

20ft (foot / voet) container: de specificaties

De 20ft (foot of voet) container heeft een standaardmaat:

De container is 6 meter lang

De container is 2,5 meter breed

De container is 2,5 meter hoog

Wij brengen je standaard een afsluitbare 20ft container inclusief veiligheidsslot. De kosten voor dit slot zijn per week € 10. Indien gewenst kunnen wij ook stellingen of verlichting voor in de container leveren (prijs op aanvraag). Zo kun je de container netjes indelen en kun je te allen tijde, ook ’s avonds, gemakkelijk je weg vinden in de container. Wil je liever een wat kleinere opslagcontainer huren? Naast de 20ft opslagcontainer kunnen wij je ook de 10ft opslagcontainer leveren.

Aflevering van de container

Wanneer je ervoor kiest een opslagcontainer, zoals de 20ft opslagcontainer, te huren bij Regiocontainer.nl, dan zorgen wij ervoor dat deze netjes bij je wordt afgeleverd. Wij adviseren je wel om thuis te zijn wanneer we de container plaatsen. We kunnen je altijd een half uur voordat we langskomen bellen, zodat je weet waneer we er aan komen. Daarnaast adviseren wij je altijd van tevoren uit te zoeken of een vergunning nodig is. In 99 van de 100 gevallen is dit echter helemaal niet nodig! Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

Het gemakkelijke bestelproces van de specialist

Besluit je een 20ft opslagcontainer te bestellen bij Regiocontainer.nl? Dan kom je nooit voor verrassingen te staan. Bestellen kan gemakkelijk via onze website of telefonisch. Als betrouwbare partner kunnen wij je verzekeren van een zeer snelle levering tegen een vaste all-in prijs. Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDEAL, creditcard of pin, maar natuurlijk ook gewoon contant. Heb je toch nog vragen over het bestelproces of wil je meer informatie over het huren van een opslagcontainer? Voor al je vragen over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Dat doe je door te bellen naar het telefoonnummer 0900-0170.

Opslagcontainer langer huren? Bel gratis 0900-0170

De kosten zijn € 45 per extra week