Tuinafval container 6m3 | Bekijk direct ons scherpe aanbod!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

6 m³ groenafval

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 100.00 cm
209,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Groenafval container?

Wat mag er in een groenafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een groen container?

Hieronder tref je een overzicht aan van afvalstromen die niet onder de noemer groenafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle afvalstromen hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

6m3 Container tuinafval huren

Heb je een klus op de planning staan waarvoor je een tuinafval container van 6m3 kunt gebruiken? Dan zit je goed bij Regiocontainer! Je kunt bij ons een container huren voor diverse afvalstromen. Daarnaast bieden wij je ook een ruime keuze in formaten. Dankzij ons uitgebreide aanbod vind je altijd de juiste container voor jouw klus.

Tuinafval container 6m3 plaatsen

Een chauffeur van Regiocontainer komt je tuinafval container van 6 m3 plaatsen met een zogeheten portaal vrachtwagen. Om de container goed en veilig neer te kunnen zetten, hebben wij een ruimte ter grootte van minimaal 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt 1 parkeerplaats in beslag. Twijfel je of er genoeg ruimte is om een tuinafval container van 6m3 bij je te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zoeken graag met je naar een oplossing.

 

Tuinafval container 6m3 afmeting

Heb je een klus van gemiddeld formaat? Dan heeft een tuinafval container van 6m3 de ideale afmeting. De container heeft een lengte van 365 cm en is 180 cm breed. Met een hoogte van 100 cm heb je voldoende ruimte om al je tuinafval kwijt te kunnen. Je mag de container maximaal 15 tot 20 cm boven de rand beladen. Als je niet zeker weet of een tuinafval container van 6 m3 de goede afmeting heeft, kun je gerust overleggen met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

Tuinafval container 6m3 vergunning

In de meeste gevallen heb je voor het plaatsen van een tuinafval container van 6m3 geen vergunning nodig. Er zijn echter een aantal uitzonderingen. Vaak gaat het dan om betaald parkeren-zones. Weet je niet zeker of er bij jou in de buurt regels zijn voor het plaatsen van een container? Onze medewerkers kunnen je negen van de tien keer exact vertellen of je voor een tuinafval container van 6m3 een vergunning nodig hebt!

Tuinafval container 6m3 huurperiode

Bij Regiocontainer geldt voor een tuinafval container van 6 m3 een huurperiode van 6 weken. Ook voor onze andere containers zit deze huurtijd standaard bij de prijs inbegrepen. Weet je vooraf al dat je de container korter of langer nodig hebt? Geen probleem. Bij Regiocontainer leveren we niet alleen all-in pakketten, maar ook maatwerk. Voor je tuinafval container van 6m3 kan de huurperiode eenvoudig aangepast worden aan je wensen. Dat maakt een container huren bij Regiocontainer zo aantrekkelijk!

Tuinafval container 6m3 ophalen

Heb je je klus geklaard? Dan komen wij je tuinafval container van 6m3 weer ophalen. Wij doen dit altijd zo snel mogelijk, zodat je niet onnodig lang een container voor de deur hebt staan. Standaard word je container aan het einde van de huurperiode opgehaald en geleegd. De kosten voor het sorteren en verwerken van je afval zitten bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen ook tussentijds je tuinafval container van 6m3 ophalen en legen. Deze komen wij direct weer terugbrengen zodat je verder kunt met je werkzaamheden.

Tuinafval container 6m3 huren bij Regiocontainer

Heb je je keuze gemaakt en wil je graag een tuinafval container van 6m3 huren bij Regiocontainer? Dat kan! Je kunt online eenvoudig de gewenste container bestellen. Met ons all-in pakket weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Als ons all-in pakket niet passend is, gaan wij voor je op zoek naar een maatwerkoplossing. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan als je een tuinafval container van 6 m3 wilt huren bij Regiocontainer.

Overige 6m3 containers

Overige 6m3 containers