Hout container 6m3 huren? Dat kan bij Regiocontainer!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

6 m³ hout

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 100.00 cm
229,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Hout container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Hout container?

Hout is de verzamelnaam voor diverse soorten hout.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten hout die onder de noemen hout ingenomen worden.

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen)
 • beschilderd hout
 • Kozijnen en deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een hout container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder de noemer hout ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geimpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval/Boomstobben
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Container hout huren 6m3

Als je binnenkort gaat beginnen aan een klus waarbij je veel houtafval hebt, kun je bij Regiocontainer een hout container van 6m3 huren. De container kan morgen of zelfs vandaag al bij je op de stoep staan! Ook containers van andere afmetingen kunnen wij snel leveren. Je kunt eenvoudig al je afval kwijt in de houtafval container, zodat het je niet meer in de weg ligt. In bovenstaand overzicht zie je welke materialen je kwijt kunt in de hout container van 6m3.

Hout container 6m3 huren bij Regiocontainer

Je kunt eenvoudig een hout container van 6m3 huren bij Regiocontainer. Via de website kun je direct je container bestellen. Wij leveren standaard pakketten voor een scherpe all-in prijs. Daarnaast kun je ook kiezen voor een oplossing op maat als je een hout container van 6m3 wilt huren bij Regiocontainer. In overleg met onze experts is er bijzonder veel mogelijk. Wij passen de huur van de container volledig aan jouw wensen aan!

 

Hout container 6m3 vergunning

Het is verstandig om vooraf te controleren of je voor je hout container van 6m3 een vergunning nodig heeft. Dit is voornamelijk het geval als je in een betaald parkeren-gebied woont. Buiten die zones kan een container vaak gewoon geplaatst worden. De deskundige medewerkers van Regiocontainer hebben veel kennis en kunnen je in 99 van de 100 gevallen vertellen of je voor je hout container van 6m3 een vergunning nodig hebt. Bel ons daarom gerust. Wij helpen je graag.

Hout container 6m3 afmeting

Voor de meeste klussen van gemiddelde grootte is een hout container van 6m3 afmeting ideaal. Met een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm is deze container ook relatief eenvoudig te plaatsen. De container is 100 cm hoog. Je mag deze maximaal 15 tot 20 cm boven de rand beladen. Is een hout container van 6m3 afmeting niet voldoende en wil je graag een ander formaat container huren? Geen probleem. Bij Regiocontainer vind je altijd een passende container!

Hout container 6m3 plaatsen

Bij Regiocontainer maken we gebruik van een portaalvrachtwagen om je hout container van 6m3 te plaatsen. Het is belangrijk dat dit werk zo goed en veilig mogelijk gedaan kan worden. Daarom heeft de chauffeur een ruimte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig. De container zelf neemt niet meer dan 1 parkeerplaats in beslag. Weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt om een hout container van 6m3 te plaatsen? Onze medewerkers kijken graag met je mee en zoeken indien nodig met je naar een oplossing.

Hout container 6m3 ophalen

Als je klaar bent met je werkzaamheden, komen wij zo snel mogelijk je hout container van 6m3 ophalen. Wij zorgen voor een goede sortering en verwerking van je afval. Hier heb je geen omkijken meer naar! Normaal gesproken komen wij de hout container van 6m3 ophalen aan het einde van de huurperiode. Zit je container vol en is je klus nog niet af? Dan kunnen wij de container ook tussentijds ledigen. Wij vervangen de volle container voor een lege zodat je werkzaamheden niet onderbroken worden.

Hout container 6m3 huurperiode

Je kunt standaard een hout container van 6m3 voor een huurperiode van 6 weken bij ons bestellen. Wij begrijpen dat deze periode niet voor iedereen passend is. Als je vooraf al weet dat je de container korter of langer nodig hebt, kun je dit direct aangeven. Voor een hout container van 6m3 wordt de huurperiode dan direct aangepast. Kom je er tijdens je werkzaamheden achter dat de periode van 6 weken niet aansluit bij je klus? Dan kun je ook nog tijdens de huurperiode de duur aanpassen!

Overige 6m3 containers

Overige 6m3 containers