Containerverhuur | Levering is zes dagen per week mogelijk!

Containerverhuur

 • Containerverhuur door heel Nederland
 • Scherpe all-in tarieven
 • Vandaag besteld, morgen op de stoep!

Afvalcontainers bouw- en sloopafval

We hebben containers van 3m³ t/m 40m³ voor bouw- en sloopafval.

Wat mag er wel en niet in een Bouw- en sloopafval container?

Wat mag er in een Bouw- En Sloopafval container?

 • grofvuil - Huisraad
 • Bouw- en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • Papier - plastic
 • Hout
 • Maximaal 5% plafondplaten
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 10% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - vinyl - pvc

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Bouw- En Sloopafval container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder bouwafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle soorten afval hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Dakleer - rubber - banden
 • Asbest, asbest gelijkend materiaal (zoals bijv. golfplaten)
 • Koelkast - vriezer
 • Chemisch afval - accus's - olie, verfblikken
 • Bielzen - c-hout - verbrand afval
 • Matrassen
 • Bedrijfsafval - etensresten
 • Compost - mest
 • Zand en Grond

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

1

Bestel de juiste container

Online of telefonisch, wij leveren de container op de gewenste dag!

2

Binnen 24 uur geplaatst

Afval- en opslagcontainers plaatsen we binnen 24 uur door héél Nederland.

3

Container vullen

Het zware werk is begonnen, het vullen van de container!

4

Wij halen en scheiden jouw afval

Bel of app ons wanneer jij klaar bent en wij komen de container weer ophalen.

Containerverhuur

Heb je verbouwplannen, wil je de tuin compleet veranderen of ga je andere werkzaamheden uitvoeren? Dan kan Regiocontainer.nl je helpen! Wij verzorgen containerverhuur door heel Nederland, hebben een ruim aanbod afval- en opslagcontainers zodat je bij ons altijd de juiste container vind. Wij bieden containers aan voor de volgende afvalsoorten: Puin, Bouw- en sloopafval, Tuinafval, Zand en grond, Huisraad, Sloophout en Dakleer-bitumen.

Wil je een afvalcontainer huren, maar weet je niet zeker welke container je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch en online. Onze afvalexperts weten alles over containerverhuur. Zij geven je graag advies over het huren van een container. Voor een overzicht van de prijs kun je kijken bij container huren vaste all in tarieven.

Afvalcontainer verhuur

Regiocontainer.nl bied je vele mogelijkheden op het gebied van afvalcontainer verhuur. Naast containers voor tijdelijke projecten, hebben wij ook containers die een langere periode gebruikt kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld een rolcontainer huren. De grotere formaten zijn ideaal voor bedrijven. Onze rolcontainers zijn geschikt voor restafval of papier en karton. Het kleinste formaat van 240 liter is de standaard huisvuilcontainer. Daarnaast vind je bij ons vele andere formaten tot en met 2500 liter.

Je rolcontainer wordt geleegd op vaste momenten. De frequentie hiervan wordt vooraf afgesproken. Het aantal ledigingen hangt af van je wensen. Standaard werken wij met de volgende ledigingsfrequenties: Lediging 1x per week, Lediging 2x per week, Lediging 1x per 2 weken, Lediging 1x per 4 weken.

Prijzen containerverhuur

Bij Regiocontainer.nl hangen de prijzen voor containerverhuur af van een aantal factoren. Zo verschilt de prijs onder andere per soort afval. Dit heeft te maken met de verwerkingskosten. Daarnaast speelt het formaat van de container natuurlijk een rol. Op onze website vind je duidelijke all-in prijzen voor onze afvalcontainers. Deze vaste prijzen zijn inclusief: Btw, Zes weken huur, Brengen en ophalen van de container, Verwerking van de opgegeven afvalstroom en Milieutoeslag.

Voor een opslagcontainer huren gelden afwijkende regels. Zo zit er bij de opslagcontainer niet standaard een huurperiode van 6 weken inbegrepen. Je vind alle voorwaarden voor het huren van een container terug in onze spelregels.

Wij begrijpen dat onze all-in pakketten niet voor elke situatie geschikt zijn. Daarom bieden wij ook maatwerk oplossingen aan. De prijzen van container huren zijn aangepast op je wensen. Je kunt online eenvoudig een offerte aanvragen. Wij doen je dan zo snel mogelijk een goed aanbod. Als je graag wil overleggen met een van onze afvaladviseurs, kun je gerust contact opnemen. Zij bekijken dan samen met je wat de beste oplossing is.

 

Containerverhuur groenafval

Ga je je tuin flink onder handen nemen? Regiocontainer.nl regelt onder andere de containerverhuur voor groenafval. Je bepaalt zelf de grootte van de container, de huurperiode en breng- en ophaaldagen. Zo heb je de container nooit langer dan nodig voor de deur staan. Je kunt bij ons groenafvalcontainers huren van 3 tot en met 40 m³. Of je nu alleen een boom wilt snoeien, of de gehele tuin opnieuw aanlegt, wij hebben een passende container voor je. Bij ons vind je container maten van groot naar klein. Voor onze containerverhuur voor groenafval gelden dezelfde voordelen als voor alle andere afvalcontainers: gemakkelijk online te bestellen, snelle levering en een scherpe all-in prijs. Zo wordt klussen wel erg leuk!

Goedkoopste containerverhuur

Regiocontainer.nl levert containers in heel Nederland. Voor de goedkoopste containerverhuur en snelle levering ben je bij ons aan het goede adres. Als je de container voor twee uur ‘s middags heeft besteld en betaald, kan deze zelfs de volgende dag nog geleverd worden! Wij leveren onze containers zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Zo kunnen we onze goedkoopste containerverhuur optimaal aanpassen aan de wensen van onze klanten. Dát is de service van Regiocontainer.nl!

Tip: Voor een overzicht van de prijs kun je kijken bij container huren vaste all in tarieven.