Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puinafval container

Bij een verbouwing of sloopwerkzaamheden heeft u vaak veel puin dat afgevoerd moet worden. Daarvoor kunt u bij Regiocontainer.nl gemakkelijk een puinafval container huren. Hier kunt u vele soorten puin in deponeren. Onderstaand vindt u een lijst met alle materialen die u kwijt kunt in onze puinafval container:

Toegestaan in een puin container

Niet toegestaan in een puin container

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Overige vervuiling
 

Hoewel het woord puin doet vermoeden dat al het afval in de puinafval container mag, is dit niet het geval. Gips- en gasbeton, gevaarlijk en chemisch materiaal, asfalt, asbesthoudend of daarop gelijkend materiaal en overig afval kunt u niet kwijt in onze puinafval container. Als u meerdere of andere soorten afval heeft kunt u wellicht beter een grofvuil container huren. Twijfelt u welke container geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag. Voor afval storten bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres!

 

Puinafval container huren

Bij Regiocontainer.nl kunt u eenvoudig de juiste puinafvalcontainer huren. U bepaalt bij ons zelf de gewenste huurperiode, het aantal tussentijdse ledigingen en de grootte van de container. Wij hebben vele formaten van 3 m³ tot en met 15 m³. Er zit daardoor altijd een geschikte maat bij voor u. Om u een idee te geven van de afmetingen: onze kleinste container heeft een lengte van 190 cm, is 160 cm breed en 110 cm hoog. Deze variant neemt ongeveer een halve parkeerplaats in beslag.

Let op! Als u de container op een openbare parkeerplaats wilt plaatsen, controleer dan altijd of u een vergunning nodig heeft. Zeker als u in een betaald-parkerengebied woont kan dit het geval zijn. Onze experts kunnen u hier meer over vertellen.

Onze vrachtwagen heeft ruimte nodig om uw afvalcontainer te plaatsen. Als u een 3 m³ puinafval container wilt huren hebben wij tenminste 2 vrije parkeerplaatsen nodig. Alleen dan kunnen wij uw container goed en veilig plaatsen. Heeft u minder ruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om mogelijke alternatieven te bespreken. Wij denken graag met u mee om de juiste puinbak te vinden.

Puinafval container bij Regiocontainer

Wij bieden maatwerkoplossingen en standaard pakketten aan als u een puinafval container bij Regiocontainer wilt huren. Voor de laatste optie betaalt u een vaststaande all-in prijs. Voor het standaard pakket hoeft u geen contact met ons op te nemen. U kunt gemakkelijk online de gewenste afvalcontainer huren. De standaard pakketten voor de puinafval container bevatten het volgende:

 • Levering op de gewenste dag en locatie
 • Ophalen van de container
 • Verwerking van het afval
 • 6 weken huur
 • Inclusief btw

Bij Regiocontainer.nl hebben we jarenlange ervaring met het recyclen van verschillende soorten afval. Als u een puinafval container bij Regiocontainer huurt gaat u in zee met een expert op het gebied van afvalverwerking. Onze specialisten kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste puinbakkie. Wij passen onze diensten indien mogelijk geheel aan uw wensen aan. Dát is de persoonlijke service van Regiocontainer! 

Heeft u toch anders soort afval? Hier een overzicht van onze verschillende soorten afvalcontainers:

 

Puin container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Puin container€ 155,00Bestel direct
4 m3 Puin container€ 159,95Bestel direct
6 m3 Puin container€ 165,00Bestel direct
10 m3 Puin container€ 229,95Bestel direct
10 m3 G Puin container€ 229,95Bestel direct
15 m3 Puin container€ 359,95Bestel direct