Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Puincontainer huren

Heeft u een sloopklus of een verbouwing waarbij u puin produceert? Bij Regiocontainer kunt u een puincontainer huren waar u uw geproduceerde afval kunt opslaan. In ons aanbod bieden wij diverse formaten puincontainers. Aan de hand van de omvang van het afval dat u wilt opslaan kiest u het geschikte formaat. De afmetingen variëren van 3m³ tot en met 40m³. Ook als u een klus heeft waarbij u dringend een puincontainer wilt huren bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres. Wij leveren binnen 24 uur een container.

Goedkope puincontainer huren

Klussen of verbouwingen kunnen flink in de kosten lopen. Door een goedkope container te huren bij Regiocontainer bent u voordelig van uw afval af. Wij vinden het belangrijk om onze klanten van duidelijke informatie te voorzien. De tarieven op onze website zijn daarom all-inclusive. Voor de aangetoonde prijs krijgt u:

 • 21% BTW
 • Het plaatsen en ophalen van uw container
 • Het verwerken van uw afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een goedkope puincontainer langer te huren. Na de aanvankelijke huurperiode van 6 weken betaalt u €15 per week voor containers met een grootte van 3m³ tot en met 10m³. Puincontainers met een grootte van 11m³ tot en met 40m³ hebben een tarief van €25 per week.

Puincontainer huren afmetingen

Zowel grote slopers als kleine verbouwers vinden in het aanbod van Regiocontainer een geschikte container. Wij bieden de mogelijkheid om een puincontainer te huren in afmetingen variërend van klein tot groot. De hoeveelheid afval die u kunt opslaan in een container hangt af van het type afval dat u opslaat. Zo zult u met vergruisd puinafval de ruimte beter benutten dan grote stukken.

TIP: heeft u een klus waarbij u veel sloopafval moet opslaan? Dan kunt u ook een grote afvalcontainer huren.

Houd er bij het huren van een puincontainer in grote afmetingen rekening mee dat u genoeg ruimte heeft voor het plaatsen.

Puincontainer huren prijs

Als u benieuwd bent wat de prijs is voor het huren van een puincontainer, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Om aan de prijs te voldoen kunt u gebruik maken van vele eenvoudige betaalmethoden. Na het voldoen van de prijs voor het huren van een puincontainer wordt de container geleverd. Regiocontainer levert zowel op doordeweekse dagen als op zaterdag. Heeft u een verbouwing waarbij u veel huisraad produceert? Dan kunt u ook een grofvuilcontainer huren!

Wat mag er in een puincontainer?

In een puincontainer mag u de volgende soorten afval opslaan:

Toegestaan in een puincontainer

Niet toegestaan in een puincontainer

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Overige vervuiling

 

In onze spelregels vindt u een lijst met alle zaken die niet gedeponeerd mogen worden in onze puincontainers.

Puincontainer huren bij Regiocontainer

Uw klus wordt vele malen eenvoudiger als u ervoor kiest om een puincontainer te huren bij Regiocontainer. Heeft u nog vragen over een afval storten? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Met 15 jaar ervaring in de recyclingbranche hebben wij de nodige expertise om u van alle informatie te voorzien. Daarom is het huren van een puincontainer bij Regiocontainer dé juiste beslissing!

Puin container huren: kies uw formaat

AfvalstroomNu voor 
3 m3 Puin container€ 155,00Bestel direct
4 m3 Puin container€ 159,95Bestel direct
6 m3 Puin container€ 165,00Bestel direct
10 m3 Puin container€ 229,95Bestel direct
10 m3 G Puin container€ 229,95Bestel direct
15 m3 Puin container€ 359,95Bestel direct