Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Tuinafval container

Is uw tuin aan verandering toe en verwacht u dat hierbij veel afval vrijkomt? Dan is een tuinafval container van Regiocontainer ideaal. Op onze website bekijkt u eenvoudig ons volledige aanbod. Zo ziet u snel voor welke materialen de tuinafval container geschikt is. Daarnaast kunt u ook de verschillende afmetingen vergelijken. Voor kleinere klussen zijn containers van 3 tot en met 10 m3 geschikt. Denkt u veel afval te hebben van uw klus? Geen probleem. U bestelt bij ons net zo gemakkelijk een tuinafval container van 15 tot wel 40 m3. Onze experts geven u graag advies als u twijfelt welk formaat het beste is voor uw project.

Tuinafval container vergunning

In veel gevallen is het niet nodig om voor uw tuinafval container een vergunning aan te vragen. Toch raden wij altijd aan om dit goed te controleren bij uw gemeente. Zo komt u niet ineens voor onaangename verrassingen te staan. Elke gemeente heeft een loket waar u meer informatie kunt krijgen over de regels voor het plaatsen van een tuinafval container en de vergunningen hiervoor. Ook onze professionals hebben op dit vlak een ruime kennis. In negen van de tien gevallen weten zij precies te vertellen of u een vergunning nodig heeft of niet.

Tuinafval container prijs

Bij Regiocontainer vinden we duidelijkheid belangrijk. Daarom bekijkt u voor uw tuinafval container de prijs eenvoudig online. Ook informatie over de wel en niet toegestane materialen vindt u op onze website. Zo kunt u eenvoudig de verschillende afvalcontainers vergelijken en de meest geschikte uitkiezen. Twijfelt u welke afvalbak het beste is? Bel dan gerust met onze professionals. Zij geven u graag advies. Ook over het huren van een tuinafval container en de prijs kunnen zij u meer informatie geven.

Tuinafval container huren

Voorkom eindeloos op en neer rijden naar de milieustraat door een tuinafval container te huren bij Regiocontainer. U gooit uw afval eenvoudig in de container bij uw werkplaats waardoor u veel tijd en energie bespaart die u weer in uw klus kunt steken. Het is belangrijk dat u vooraf goed bekijkt welke materialen u wel en niet kwijt kunt als u een tuinafval container gaat huren. In het onderstaande overzicht ziet u eenvoudig voor welke materialen de container voor tuinafval geschikt is.

Toegestaan in een tuinafval container

Niet toegestaan in een tuinafval container

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling
 

Afval zoals boomstammen, compost en grond dienen apart afgevoerd te worden als u bij ons een tuinafval container besluit te huren. Heeft u naast tuinafval ook puin of bouwafval? Dan kunt u ook een puincontainer huren of een bouwafval container huren. Onze experts adviseren u graag.

Tuinafval container bestellen

Waar u ook woont in Nederland, u kunt gemakkelijk een tuinafval container bestellen bij Regiocontainer. Dankzij onze regionale teams kunnen wij een snelle levering in het hele land aanbieden. Als u de container voor ‘s middags 2 uur bestelt en betaalt kan deze zelfs de volgende dag al geleverd worden! Bij Regiocontainer hanteren we handige all-in prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Het all-in pakket betekent:

 • De tuinafval container van uw keuze
 • Levering op de gewenste dag en plaats
 • Ophalen op de afgesproken dag
 • 6 weken huur
 • Inclusief btw
 • Inclusief verwerking van het afval

Wij begrijpen dat onze all-in pakketten niet voor iedere situatie passend zijn. Daarom bieden wij ook oplossingen op maat aan als u een tuinafval container wilt bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de huurperiode verlengen en zijn tussentijdse ledigingen mogelijk. In overleg met één van onze experts kunt u de huur helemaal afstemmen op uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Tuinafval container bij Regiocontainer

Als u een tuinafval container bij Regiocontainer huurt, brengen wij deze op het gewenste moment op de juiste locatie. De kleinere containers passen gemakkelijk op 1 parkeerplaats. U hoeft er alleen voor te zorgen dat onze chauffeur genoeg ruimte heeft.. Om uw tuinafval container goed te plaatsen is er een lege ruimte ter grootte van tenminste 2 parkeerplaatsen nodig. Uiteraard geldt: hoe groter de container, hoe meer ruimte er nodig is. Wilt u graag een gewone afvalcontainer huren of een speciale tuinafval container bij Regiocontainer en heeft u daar vragen over? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts kunnen u dan ook gelijk vertellen of u een vergunning nodig heeft voor de container. Voor alles inzake afval storten bent u bij ons op de goede plek!

 

    

   Tuinafval container huren: kies uw formaat

   AfvalstroomNu voor 
   3 m3 Tuinafval container€ 165,00Bestel direct
   4 m3 Tuinafval container€ 184,95Bestel direct
   6 m3 Tuinafval container€ 195,00Bestel direct
   10 m3 Tuinafval container€ 229,95Bestel direct
   10 m3 G Tuinafval container€ 229,95Bestel direct
   15 m3 Tuinafval container€ 419,95Bestel direct
   20 m3 Tuinafval container€ 599,95Bestel direct
   30 m3 Tuinafval container€ 649,95Bestel direct
   40 m3 Tuinafval container€ 795,95Bestel direct