Door verder te klikken op onze website, accepteer je onze cookies. Wij analyseren op deze manier onze website met als doel de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet met derden delen. Meer weten?

Afvalcontainer huren

Wilt u voor uw bedrijf of werkzaamheden aan uw woning een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij hebben verschillende soorten afvalcontainers die u eenvoudig kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een bouwafvalcontainer voor verbouwingen en tuinafvalcontainers voor tuinrenovaties. Kies het formaat van de afvalcontainer die u wilt huren aan de hand van de hoeveelheid puin die u wilt opslaan. U kunt bij ons een afvalcontainer reserveren in formaten tussen de 3 en 40 m3 groot. Als u ervoor kiest om een afvalcontainer te huren, komt u bij regiocontainer nooit voor verrassingen te staan. Onze all-inclusive prijzen zijn inclusief:

 • 21% BTW
 • Plaatsen en ophalen van uw container
 • Verwerking van uw afval
 • 6 weken huur
 • Milieutoeslag

Wilt u een afvalcontainer huren en heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij zijn dé experts op het gebied van afval.

3 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 155,00
Puin € 155,00 Bestel
Tuinafval € 165,00 Bestel
Sloophout € 165,00 Bestel
Zand en Grond € 215,00 Bestel
Huisraad (afval) € 245,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 245,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 489,95 Bestel

4 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 159,95
Puin € 159,95 Bestel
Tuinafval € 184,95 Bestel
Sloophout € 184,95 Bestel
Zand en Grond € 279,95 Bestel
Huisraad (afval) € 294,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 294,95 Bestel
Dakleer-Bitumen € 539,95 Bestel

6 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 165,00
Puin € 165,00 Bestel
Tuinafval € 195,00 Bestel
Sloophout € 195,00 Bestel
Zand en Grond € 329,00 Bestel
Huisraad (afval) € 365,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 365,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 609,95 Bestel

10 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 229,95
Puin € 229,95 Bestel
Tuinafval € 229,95 Bestel
Sloophout € 235,95 Bestel
Zand en Grond € 455,00 Bestel
Huisraad (afval) € 484,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 484,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 729,95 Bestel

10 m3 G Afvalcontainer

Vanaf € 229,95
Puin € 229,95 Bestel
Tuinafval € 229,95 Bestel
Sloophout € 235,95 Bestel
Zand en Grond € 455,00 Bestel
Huisraad (afval) € 484,00 Bestel
Bouw Sloopafval € 484,00 Bestel
Dakleer-Bitumen € 729,95 Bestel

15 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 359,95
Puin € 359,95 Bestel
Tuinafval € 419,95 Bestel
Sloophout € 599,95 Bestel
Zand en Grond € 899,95 Bestel
Huisraad (afval) € 899,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 899,95 Bestel

20 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 599,95
Tuinafval € 599,95 Bestel
Sloophout € 699,95 Bestel
Huisraad (afval) € 999,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 999,95 Bestel

30 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 649,95
Tuinafval € 649,95 Bestel
Sloophout € 799,95 Bestel
Huisraad (afval) € 1.399,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 1.399,95 Bestel

40 m3 Afvalcontainer

Vanaf € 795,95
Tuinafval € 795,95 Bestel
Sloophout € 899,95 Bestel
Huisraad (afval) € 1.599,95 Bestel
Bouw Sloopafval € 1.599,95 Bestel

Goedkope afvalcontainer huren

Een verbouwing kan aardig in de kosten lopen. Daarom kunt u bij Regiocontainer een goedkope afvalcontainer huren. Onze tarieven zijn inclusief BTW en zes weken huur. Heeft u voor een klus langer dan zes weken een afvalcontainer nodig? Geen zorgen! Wij bieden u de mogelijkheid om voor langere tijd een goedkope afvalcontainer te huren. Na een periode van 6 weken betaalt u de volgende tarieven voor onze kluscontainer:

 • €15 per week voor een container van 3m³ t/m 10m³
 • €25 per week voor een container van 11m³ t/m 40m³

Als u bij ons een afvalcontainer wilt huren, plaatsen wij deze voor u op de afgesproken locatie en halen we deze ook weer voor u op. Wilt u op tijd beginnen met uw klus? Geef dan uw voorkeur op voor een levering in de ochtend of laat de container een dag van te voren al brengen. Als u bij Regiocontainer een container huurt, wordt deze niet alleen gebracht en gehaald. Ook de verwerking van uw afval regelen wij voor u. Wilt u een goedkope afvalcontainer huren voor uw woning of bedrijf? Regiocontainer biedt u een aantrekkelijke prijs en een snelle service!

Afvalcontainer huren bouwafval

Voor het slopen van uw badkamer of keuken kunt u bij Regiocontainer eenvoudig een afvalcontainer huren voor bouwafval. U vult de container, wij sorteren het afval voor u. Wilt u vandaag nog een container voor bouwafval huren? Dat kan bij Regiocontainer! Neem voordat u aan de slag gaat de onderstaande tabel door, zodat u weet welke afvalsoorten u wel en niet kwijt kunt als u een afvalcontainer gaat huren voor bouwafval. Mocht u per ongeluk het verkeerde afval hebben gedeponeerd, laat dit dan per e-mail aan ons weten.

Toegestaan in een bouwafval container

Niet toegestaan in een bouwafval container

 • Bouw en Sloopafval
 • Dakleer
 • Huisraad - Grofvuil
 • Rubberen banden
 • Steenachtige materialen
 • Chemisch afval
 • Gasbeton en schone puin
 • Koelkast vriezer
 • Hout
 • Asbest / asbest gelijkend materiaal
 • Maximaal 5% zand
 • Overige

 

Afvalcontainer huren puin

Wilt u voor uw bedrijf of woning op een handige manier harde steensoorten afvoeren? Hiervoor kunt u eenvoudig een puinafval container huren. Onder de verschillende soorten puin die in deze container horen vallen bijvoorbeeld tegels, stenen, dakpannen en klinkers. Voor het opslaan van uw afval kunt u een afvalcontainer huren voor puin van verschillende afmetingen. Bij Regiocontainer heeft u de keuze uit een puincontainer van 3m3 tot en met een puincontainer van 15m3 groot. Als u bij Regiocontainer een afvalcontainer gaat huren, wordt deze aan het eind van de huurperiode weer opgehaald. Om te zorgen dat dit vervoer veilig verloopt, hebben wij een aantal voorwaarden. Zo mag het puin maximaal 20 cm boven de rand uitsteken. Wilt u meer informatie over onze spelregels om een afvalcontainer te huren? Bel gerust met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Afvalcontainer huren grofvuil

10m3 gesloten grofvuil- huisraad container huren

Wilt u uw grofvuil opslaan? Dan kunt u een afvalcontainer huren voor grofvuil bij Regiocontainer. Onze containers worden geplaatst en opgehaald en hierna wordt uw afval verwerkt. Bij Regiocontainer kunt u tot 6 weken lang de container in gebruik hebben. Onze scherpe all-in prijzen zijn altijd inclusief milieutoeslag en 21% btw. Heeft u de container toch nog wat langer nodig dan 6 week? Neem dan contact met ons op! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als u besluit bij ons een grofvuil container te huren. Bij Regiocontainer kunt u een container huren voor nog veel meer verschillende afvalsoorten!

Afvalcontainer huren tuinafval

Afval wordt overal geproduceerd, ook in uw tuin. Een afvalcontainer huren voor tuinafval is noodzakelijk om al deze materialen in op te slaan. Als u lekker aan het snoeien bent in de tuin is het handig om de juiste afmetingen afvalcontainer te huren. Er passen ongeveer 10 volle kruiwagens van 100 liter in 1 m3. Met deze rekensom kunt u eenvoudig zelf de juiste groenafval container huren. U mag onder andere bladeren, onkruid, takken en struiken en snoei- en tuinafval opslaan in de groenafval container. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Regiocontainer!

Afvalcontainer huren hout

Heeft u flink geklust en is daarbij veel hout vrijgekomen? Een afvalcontainer huren voor hout doet u bij Regiocontainer. De bak wordt binnen 24 uur geleverd, mits besteld op een werkdag, en is speciaal bedoeld om hout in op te slaan! U kunt vrijwel elk soort hout kwijt in deze container, maar bekijk altijd de website voor alle toegestane houtsoorten voor uw houtafval container. Bij Regiocontainer bent u aan het juiste adres om een afvalcontainer te huren voor hout!

Toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een hout container

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers
 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

 

Afvalcontainer huren prijzen

Bij Regiocontainer gebruiken we vaste all-in tarieven voor de afvalcontainer huren prijzen. Zo weet u waar u aan toe bent en betaalt u geen onverwachte extra kosten. We leveren op doordeweekse dagen en op zaterdag door heel Nederland. U hoeft voor de levering van de container niet zelf aanwezig te zijn. Wel dient u ruimte te hebben voor het plaatsen van de container en voor de vrachtwagen. Wilt u graag weten hoe u een afvalcontainer kunt huren en wat de prijzen zijn? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we staan voor u klaar! Ook wanneer u vragen heeft over vergunningen kunt u contact met ons opnemen.

Grote afvalcontainer huren

Heeft u een klus waarbij u veel afval produceert? Ook voor de omvangrijke klussen kunt u bij Regiocontainer een grote afvalcontainer huren. Wij hebben afvalbakken tot wel 40 m3! Veel klanten hebben geen vergunning nodig als zij een afvalcontainer willen huren en plaatsen. Echter, bent u woonachtig in een gebied waar u alleen betaald kunt parkeren? Dan heeft u vaak wel een vergunning nodig. Wij raden u aan om bij uw gemeente navraag te doen over de regels in uw buurt voordat u besluit een afvalcontainer te huren. Onze experts kunnen u in negen van de tien gevallen ook vertellen of u wel of geen vergunning nodig heeft. Als u kiest om een grote afvalcontainer te huren bij Regiocontainer, dan profiteert u van een uitstekende service! Wij hebben jarenlange ervaring en houden van een heldere communicatie. Zo weten we zeker dat u alle benodigde informatie heeft als u een afvalcontainer gaat huren!