Tuinafval container 10m3 huren? Bekijk ons ruime aanbod online!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

10 m³ groenafval

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 155.00 cm
269,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Groenafval container?

Wat mag er in een groenafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een groen container?

Hieronder tref je een overzicht aan van afvalstromen die niet onder de noemer groenafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle afvalstromen hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

10m3 Container tuinafval huren

Ga je de tuin anders inrichten en leidt dit tot veel groenafval? Dan is het handig om een tuinafval container van 10m3 te huren. Deze is onder andere bedoeld voor struiken, snoeiafval en takken.Een container huren is praktisch voor het veilig en snel afvoeren van je tuinafval. Bij Regiocontainer regelen we het plaatsen, legen en ophalen van de tuinafval container van 10m3.

Tuinafval container 10m3 huren

Met de aantrekkelijke all-in prijs is een tuinafval container van 10m3 huren bij Regiocontainer zeker een aanrader! Niet alleen het transport van de container is meegenomen in de totale kosten, maar ook zes weken huur en de btw. Deze service geldt voor elke locatie in Nederland, of je nu in een uithoek woont of in het centrum van een stad. Als je een tuinafval container van 10m3 gaat huren wordt deze de volgende dag al geleverd!

 

Tuinafval container 10m3 plaatsen

We hebben een portaal vrachtwagen waarmee we de tuinafval container van 10m3 komen plaatsen. Dit is een vrachtwagen die ongeveer hetzelfde formaat heeft als een vuilniswagen. Voor het plaatsen heeft de chauffeur minimaal twee parkeerplaatsen aan ruimte nodig. Heb je maar weinig plek bij je woning of bouwplaats? Met een foto of via Google Maps kijken onze medewerkers graag met je mee of er genoeg ruimte is om de tuinafval container van 10m3 te plaatsen.

Tuinafval container 10m3 afmeting

Een parkeerplaats is ongeveer 5 x 2,5 meter groot en daarmee past een tuinafval container van 10m3 qua afmeting goed. Deze is namelijk 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog. De container zit vol als het afval 15 à 20 cm boven de rand uitkomt. Vraag je je af of de tuinafval container van 10m3 qua afmeting past bij de omvang van je klus? Bel ons, we hebben ervaring met verschillende werkzaamheden en kunnen van tevoren goed bepalen welk containerformaat het beste aansluit.

Tuinafval container 10m3 vergunning

Voor het gebruiken van een tuinafval container van 10 m3 is een vergunning aanvragen misschien nodig. In de meeste gevallen hoeft dit niet, maar als je in een betaald parkeergebied zit vaak wel. Wil je zeker zijn van de zaak? Neem dan contact op met je gemeente of bel ons. Wij zoeken voor je uit of je voor de tuinafval container van 10m3 een vergunning nodig hebt. Ook als er verder nog vragen zijn, kun je bij ons terecht!

Tuinafval container 10m3 huurperiode

Omdat een klus veel tijd in beslag neemt is voor het huren van een tuinafval container van 10m3 de huurperiode standaard zes weken. Het kan echter voorkomen dat je de container minder lang of juist langer nodig hebt. We gaan dan met jou in overleg over de beste oplossing. Zo kun je de afvalcontainer huren die past bij de omvang van jouw klus. Door onze duidelijke communicatie kom je met de tuinafval container van 10m3 in de huurperiode niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Tuinafval container 10m3 ophalen

Onderdeel van onze service is dat we de tuinafval container van 10m3 komen ophalen na de klus. Als je ervoor zorgt dat de container los staat, kan de chauffeur deze zo meenemen. Dan hoef je zelf niet aanwezig te zijn bij deze transactie. Naast tuinafval hebben we voor diverse afvalstromen containers. Zo kun je voor elke klus terecht bij Regiocontainer! Voor iedere container geldt dat we deze komen plaatsen, legen en – zoals de tuinafval container van 10m3 – ophalen.

Overige 10m3 containers

Overige 10m3 containers