Grond container 10m3 huren? Aantrekkelijke all-in prijzen!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

10 m³ grond

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 155.00 cm
649,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Grond container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een grond container?

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten afval die niet onder grond ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Puin/steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Container grond 10m3 huren

Ben je de tuin aan het afgraven om bijvoorbeeld een zwembad te realiseren? Dan is het slim om een grond container van 10m3 te huren voor de afvoer van zand en grond. Bij het huren van de container word je compleet ontzorgd. Wij legen de grond container van 10m3 voor je en daarbij wordt het afval gescheiden en gerecycled.

Grond container 10m3 huren

Met de service van Regiocontainer wordt een grond container van 10m3 huren wel erg aantrekkelijk! De totaalprijs is namelijk inclusief btw, zes weken huur en het transport van de container. Deze plaatsen wij voor je, de container wordt geleegd en aan het einde van de klus weer opgehaald. Als je ervoor kiest een grond container van 10m3 te huren profiteer je van een snelle levering. Daarbij maakt het niet uit of je in een uithoek woont of in het centrum van een stad.

 

Grond container 10m3 vergunning

Als je in een betaald parkeergebied werkt moet je voor de grond container van 10m3 een vergunning aanvragen. Is dit niet het geval? Dan heb je waarschijnlijk geen vergunning nodig. Check het voor de zekerheid altijd bij je gemeente. Je kunt ons ook bellen; in de meeste gevallen weten we zeker of je voor de grond container van 10m3 een vergunning nodig hebt. Zijn er verder nog onduidelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

Grond container 10m3 afmeting

Speciaal voor kleine tot middelgrote klussen is een grond container van 10m3 qua afmeting handig. De container past met een lengte van 365 cm, breedte van 180 cm en hoogte van 155 cm precies op een parkeerplaats. Ben je lekker bezig en steekt het afval ondertussen 15 à 20 cm boven de rand van de container uit? Dan is de container vol en komen we deze zo snel mogelijk voor je legen. Bel ons als je zeker wilt weten of de grond container van 10m3 qua afmeting goed bij je klus past.

Grond container 10m3 plaatsen

We maken gebruik van een zogeheten portaal vrachtwagen om de grond container van 10m3 te plaatsen. Deze lijkt qua formaat op een vuilniswagen. De chauffeur heeft ongeveer twee parkeerplaatsen aan beschikbare ruimte nodig om de container neer te kunnen zetten. We kijken graag met je mee om te bepalen of het formaat van de grond container bij je woning past. Dit doen we aan de hand van een foto of via Google Maps. Zodra dit duidelijk is komen we de container van 10m3 plaatsen.

Grond container 10m3 ophalen

Heb je de klus in je tuin of op het land afgerond? Dan komen we de grond container van 10m3 weer ophalen. Als de container los staat kan de chauffeur deze zo meenemen en hoef je hier zelf niet bij aanwezig te zijn. Ook voor andere klussen in en rondom je huis vind je bij Regiocontainer geschikte containers. Zo kun je naast een grondcontainer huren ook een afvalcontainer huren. Voor elke container geldt dat we deze plaatsen legen en, net zoals de grond container van 10m3, weer ophalen.

 

Grond container 10m3 huurperiode

Het is handig voor je als de grond container van 10m3 een huurperiode hebt die flexibel is. Toch duurt een klus vaak wel een aantal weken. Daarom is een container huren bij Regiocontainer altijd inclusief zes weken huur. Heb je de container korter of langer nodig? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, we komen samen vast tot een passende oplossing. Zo weet je zeker dat je voor de grond container van 10m3 in de huurperiode niet voor verrassingen komt te staan!

Overige 10m3 containers