Puincontainer 10m3 bestellen? Prijs incl. btw! | Regiocontainer
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

10 m³ puin

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 155.00 cm
279,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand (geen tuinaarde)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

10 m³ schoonpuin container huren

Ben je aan het klussen in de badkamer of ga je een muur verwijderen? Dan is een puincontainer van 10 m³ erg handig om het puin af te voeren. Regiocontainer komt het afval ophalen en voor je verwerken. Dat betekent dat we het afval scheiden en recyclen. We spreken met je af hoe vaak we de puincontainer van 10 m³ komen legen tijdens de huurperiode.

Puincontainer 10 m³ huren

Als je veilig en snel puin wilt afvoeren kun je daarvoor een puincontainer van 10 m³ huren. Dat doe je bij Regiocontainer, want wij bieden je een uitgebreide service die is inbegrepen bij de prijs. Zo komen we de container niet alleen voor je plaatsen, legen en ophalen. Ook krijg je standaard zes weken huur en de totale kosten zijn inclusief BTW. Bel ons om een puincontainer van 10 m³ te huren. Als je deze vandaag besteld, staat de container morgen al voor de deur!

Puincontainer 10 m³ huurperiode

Bij de all-in prijs van Regiocontainer voor de puincontainer van 10 m³ is een huurperiode van zes weken meegenomen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je het container huren wilt inkorten of verlengen. Neem gerust contact op, dan overleggen we met je wat de beste oplossing is. Zo kun je een puincontainer huren voor een periode die bij de klus past. Bij Regiocontainer weet je van tevoren wat het kostenplaatje is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan met de puincontainer van 10 m³ in de huurperiode.

Puincontainer 10 m³ plaatsen

We vertellen je graag meer over wat er komt kijken bij het plaatsen van een puincontainer van 10 m³. Dit doen we met een zogenaamde portaal vrachtwagen. Deze is ongeveer net zo groot als een vuilniswagen. Voor het plaatsen van de container heeft de chauffeur een ruimte nodig van twee parkeerplaatsen. Weet je niet zeker of er genoeg plek is om de puincontainer van 10 m³ te plaatsen? Bel ons en we kijken met je mee op een foto of via Google Maps om de ruimte goed te bepalen.

 

Puincontainer 10 m³ vergunning

Bij het huren van een puincontainer van 10 m³ is een vergunning aanvragen soms nodig. Bevind je je bijvoorbeeld in een betaald parkeergebied? Meestal is daar een vergunning voor vereist. Als je het zeker wilt weten, kun je het beste contact opnemen met de gemeente of bel ons. Wij vertellen je met 99% zekerheid of je voor de puincontainer van 10 m³ een vergunning dient aan te vragen.

Puincontainer 10 m³ afmeting

Om je een idee te geven: de puincontainer van 10 m³ past qua afmeting goed op een parkeerplaats. De container is 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog. Als de container 15 à 20 cm boven de rand gevuld zit met afval is deze vol. Ben je benieuwd of een puincontainer van 10m3 qua afmeting past bij de klus? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring met verschillende werkzaamheden en weten precies welke container bij de klus past.

Puincontainer 10 m³ ophalen

Als je klaar bent met bouwen, slopen of verbouwen komen we de puincontainer van 10 m³ weer ophalen. Je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. Als je ervoor zorgt dat de container los staat, neemt de chauffeur deze zo mee. Bij Regiocontainer kun je afvalcontainers huren voor verschillende afvalstromen. Elke container komen we, net zoals de puincontainer van 10 m³, ophalen bij de woning of bedrijf. Daarbij maakt het niet uit waar je woont of werkt. Dat is de service van Regiocontainer!

Overige 10 m³ containers

Overige 10 m³ containers