Tuinafval container 30m3 | De juiste afvalbak voor elke tuinklus
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

30 m³ groenafval

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 650.00 x B 250.00 x H 185.00 cm
849,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Groenafval container?

Wat mag er in een groenafval container?

groenafval is de verzamelnaam voor oa snoeiafval.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalsoorten die onder de noemen groenafval ingenomen worden.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een groen container?

Hieronder tref je een overzicht aan van afvalstromen die niet onder de noemer groenafval ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle afvalstromen hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

30m3 Container tuinafval huren

Wil je tijdens het renoveren van je tuin eenvoudig van je afval af? Dan is een tuinafval container van 30m3 de oplossing! Bij Regiocontainer kun je voor iedere klus een container huren waarin je specifieke afvalstromen gemakkelijk kunt opslaan. Dit geeft je alle ruimte om rustig verder te werken. Er zijn echter beperkingen als het aankomt op de materialen die je wel en niet in de tuinafval container van 30m3 mag opslaan.

Tuinafval container 30m3 huren

Voor het verwerken van takken, struiken en snoeiafval is een tuinafval container van 30m3 huren een verstandig idee. Hierin kun je grote hoeveelheden afval opslaan. Bovendien kun je al heel snel over deze afvalbak beschikken. Bestel je de container vandaag, dan staat deze morgen al voor je deur. Je kunt echter ook een tuinafval container huren en deze op de dag van bestelling geleverd krijgen. Dit maakt een tuinafval container van 30m3 huren bij Regiocontainer wel heel aantrekkelijk!

 

Tuinafval container 30m3 vergunning

In de meeste gevallen heb je voor een tuinafval container van 30m3 geen vergunning nodig. Dit is geheel afhankelijk van waar je wil dat we de afvalbak plaatsen. Komt deze in een betaald parkeren gebied te staan? In een dergelijke uitzondering kan voor een tuinafval container van 30m3 een vergunning noodzakelijk zijn. Neem bij twijfel hierover gerust contact op met onze ervaren klantenservice. Onze medewerkers kunnen je over deze regels een heldere uitleg geven.

Tuinafval container 30m3 plaatsen

Zodra we alles met je hebben doorgesproken komen we je tuinafval container van 30m3 plaatsen. Dit doen we met een portaal vrachtwagen, die ongeveer zo groot is als de wagen die je huisvuil ophaalt. Het is belangrijk dat je voor plaatsing van de bak een ruimte van ongeveer drie parkeerplaatsen vrij houdt. De eerste twee vormen het oppervlak van de container zelf. De rest van de ruimte is nodig voor het manoeuvreren van de wagen. Zo word het plaatsen van je tuinafval container van 30m3 een eenvoudige klus!

Tuinafval container 30m3 afmeting

Hoeveel ruimte heb je nodig voor de opslag van uw afval? In een tuinafval container met een 30m3 afmeting kun je veel kwijt. De bak is zesenhalve meter lang en tweeënhalve meter breed. Je mag de container, die zelf een hoogte bezit van 1.85 meter, tot zo’n 15 á 20 cm boven de rand beladen,. Is een tuinafval container met 30m3 afmeting te groot of te klein voor je klus? Bekijk dan de rest van ons aanbod voor een afvalbak van het gewenste formaat.

Tuinafval container 30m3 ophalen

Zodra je ons hiervoor de opdracht geeft, komen we je tuinafval container van 30m3 ophalen. In de meeste gevallen gebeurt dit aan het einde van de afgesproken huurperiode. Maar het kan voorkomen dat je klus sneller is afgerond dan van tevoren ingeschat. Het ophalen is bij de huurprijs inbegrepen! Voor het ophaalmoment hoef je zelf niet aanwezig te zijn. We vragen je alleen wel om ervoor te zorgen dat onze chauffeur genoeg ruimte heeft rond uw tuinafval container van 30m3. Het ophalen verloopt op deze manier zonder problemen.

Tuinafval container 30m3 huurperiode

Standaard berekenen we voor de tuinafval container van 30m3 een huurperiode van zes weken. Hier kan desgewenst van afgeweken worden. Geef dit gerust aan wanneer je de afvalbak reserveert of als je merkt dat uw schema zich wijzigt. Zo kun je een afvalcontainer huren zo lang als je deze nodig hebt. Voor verdere vragen over de tuinafval container van 30m3 huurperiode kun je je wenden tot onze klantenservice. Wij komen de bak pas definitief bij je ophalen zodra je hiervoor de opdracht geeft.

Overige 30m3 containers

Overige 30m3 containers