Hout container 30m3 | Verwerk je afval eenvoudig!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

30 m³ hout

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 650.00 x B 250.00 x H 185.00 cm
845,95 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Hout container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Hout container?

Hout is de verzamelnaam voor diverse soorten hout.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten hout die onder de noemen hout ingenomen worden.

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen)
 • beschilderd hout
 • Kozijnen en deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een hout container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder de noemer hout ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geimpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval/Boomstobben
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Container hout huren 30m3

Laat het onderhoud aan je woning of tuin soepel verlopen door een hout container van 30m3 te huren. Bij Regiocontainer vind je voor alle afvalstromen de juiste afvalbak. Verschillende houtsoorten kunnen eenvoudig in de container worden geplaatst, zodat je alle ruimte hebt om verder te werken aan je klus. Een container huren van deze afmetingen betekent dan ook dat je veel afval kunt verwerken! In de tabel hieronder zie je welke soorten hout wel en niet in de hout container van 30m3 mogen worden opgeslagen.

Hout container 30m3 huren bij Regiocontainer

Heb je snel een container nodig voor je klus? Dan is een houtcontainer van 30m3 huren bij Regiocontainer zeer verstandig. Hierin kun je onder andere spaanplaat, MDF en kozijnen in opslaan. De bak bied je een handige plek om al je afval op één plek te bewaren totdat de container wordt opgehaald. Een hout container van 30m3 huren bij Regiocontainer heeft bovendien het voordeel dat je deze de dag na de bestelling al voor je deur kan hebben staan. Heb je de houtafval container eerder nodig? Dan is levering op de dag zelf ook mogelijk!

Hout container 30m3 plaatsen

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, is het belangrijk dat we genoeg ruimte hebben om de hout container van 30m3 te plaatsen. Hiervoor heeft onze portaal vrachtwagen ongeveer drie vrije parkeerplaatsen nodig. De afvalbak zelf neemt twee van deze plekken in beslag; de derde is nodig voor de wagen om goed te kunnen manoeuvreren. Heb je deze ruimte niet beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op. Door middel van een foto of Google Maps bekijken we dan of een hout container van 30m3 plaatsen alsnog mogelijk is.

Hout container 30m3 ophalen

Zodra je de bak niet meer nodig hebt, komen wij op afspraak de hout container van 30m3 ophalen bij jou thuis. Je hoeft hiervoor zelf niet aanwezig te zijn. Wel vragen we je te zorgen dat de chauffeur gemakkelijk bij de container kan. Om de hout container van 30m3 ophalen gemakkelijk te laten verlopen, vragen we je om naast de container een ruimte ter grootte van een parkeerplaats vrij te houden. Pas als je ons hiervoor de opdracht geeft, komen wij de bak ophalen. Ook als je eerder klaar bent met je klus.

Hout container 30m3 afmeting

Regiocontainer zorgt er graag voor dat je veel afval kunt opslaan tijdens het klussen. Onze hout container van 30m3 heeft als afmeting het volgende; zes meter lang en tweeënhalve meter breed. De hoogte bedraagt 1.3 meter. Het is toegestaan om de container tussen de 15 en 20 cm boven de rand te beladen. Wil je zeker zijn dat een hout container van 30m3 de juiste afmeting heeft voor je klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers schatten het geschikte formaat nauwkeurig voor je in. Bij Regiocontainer kun je net zo eenvoudig een groter of kleiner model afvalcontainer huren.

Hout container 30m3 vergunning

In verreweg de meeste gevallen is voor het gebruik van een hout container van 30m3 geen vergunning vereist. Slechts in uitzonderlijke gevallen kun je deze nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer je de afvalbak in een betaald parkeren gebied wilt laten plaatsen. Denk je voor een hout container van 30m3 een vergunning nodig te hebben of twijfel je? Neem dan gerust telefonisch contact op met Regiocontainer. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

Hout container 30m3 huurperiode

Wij houden standaard voor een hout container van 30m3 een huurperiode aan van zes weken. Heb je de afvalbak langer nodig of ben je juist sneller klaar met je klus? Dan kun je dit gerust bij ons aangeven. Samen spreken we in dat geval een gewijzigde huurperiode af. Wij halen de container pas op wanneer je ons hiervoor de opdracht geeft. Neem voor vragen over de hout container van 30m3 huurperiode gerust contact met ons op. Zo houden we de afspraken die je met ons maakt duidelijk!

Overige 30m3 containers

Overige 30m3 containers