Grondcontainer 4m3 huren? Kies voor Regiocontainer!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

4 m³ grond

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 245.00 x B 160.00 x H 120.00 cm
449,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Grond container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een grond container?

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten afval die niet onder grond ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Puin/steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Container grond huren 4m3

Als je de tuin of een perk grondig wilt herinrichten, kan een grondcontainer van 4m3 goed van pas komen. Hierin kun je zand, graszoden en tuinaarde gemakkelijk deponeren. Bij Regiocontainer kun je een container huren en zorgen wij ervoor dat de grond tijdens en na afloop van de werkzaamheden wordt afgevoerd. Puin en steen mogen niet worden overgeladen. Daarvoor kun je bij ons desgewenst een andere container huren. In bovenstaande tabel zie je wat je wel en niet in de grond container van 4m3 kwijt kunt.

Grond container 4m3 huren bij Regiocontainer

Regiocontainer heeft niet veel ruimte nodig om een grondcontainer van 4m3 te plaatsen. Wij gaan uit van een oppervlakte die vergelijkbaar is met twee parkeerplaatsen. De container zelf neemt één parkeerplek in. De overige ruimte geeft onze portaal vrachtwagen de vereiste bewegingsvrijheid om de grond container van 4m3 te plaatsen. Als je twijfels hebt of er voldoende plaats voor is, kun je contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij hebben vaak aan foto’s al genoeg om een inschatting te kunnen maken.

Grond container 4m3 vergunning

Meestal is er voor het gebruik van een grond container van 4m3 geen vergunning nodig. In 1 van de tien gevallen dien je die echter wel aan te vragen. Onze deskundige medewerkers zijn goed bekend met wettelijke bepaling en regelingen. Zo komen zij er snel achter of voor het plaatsen van een grond container van 4m3 een vergunning vereist is. Dit is bijvoorbeeld het geval in een betaald parkeren gebied. Regiocontainer geeft je zo snel mogelijk advies, zodat je zo spoedig mogelijk met de klus aan de gang kunt.

Grond container 4m3 afmeting

Bij zware werkomstandigheden is het prettig als een grond container van 4m3 een afmeting heeft die bij de klus past. De containers van dit type hebben bij Regiocontainer een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm. Doordat de hoogte 120 cm bedraagt, hoef je niet boven jouw macht te werken. Bovendien valt bij de grond container van 4m3 de afmeting aan één kant lager uit. Bij Regiocontainer kun je desgewenst ook een grondcontainer huren met een andere omvang.

Grond container 4m3 ophalen

Naast brengen komt Regiocontainer je grond container van 4m3 ook ophalen. Daarnaast komen wij deze tussentijds legen om ruimte te maken voor nieuwe grond. Hoe vaak wij de container legen spreken wij van te voren met je af. Na afloop van de werkzaamheden komen wij de grond container van 4m3 ophalen en nemen wij het resterende grondafval mee. Zo laat je de tuin probleemloos netjes achter.

Grond container 4m3 huurperiode

Voor de huur van een grondcontainer van 4m3 is de huurperiode standaard 6 weken. Regiocontainer geef je alle vrijheid om deze termijn in te korten of juist te verlengen. Als je een offerte aanvraagt kun je al de wensen aangeven. Er is altijd een passende oplossing als je voor de grond container van 4m3 een huurperiode wilt afspreken. De tevreden klanten die je voorgingen zijn daarvan het levende bewijs!

Grond container 4m3 huren bij Regiocontainer

Onze medewerkers hebben een ruime ervaring van 15 jaar in de recyclingsbranche. Dat is het voordeel als je kiest voor een grond container van 4m3 huren bij Regiocontainer. Voor elke klus kun je bij ons een geschikte afvalcontainer huren. Wij zorgen voor de verwerking van zowel afval- als grondresten. Wil je snel een grond container van 4m3 huren bij Regiocontainer? Dat kan. Als je dat wenst, staat de container al binnen 24 uur voor de deur!

Overige 4m3 containers

Overige 4m3 grond containers