Hout container 4m3 plaatsen? Regiocontainer regelt het!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

4 m³ hout

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 245.00 x B 160.00 x H 120.00 cm
204,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Hout container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Hout container?

Hout is de verzamelnaam voor diverse soorten hout.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten hout die onder de noemen hout ingenomen worden.

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen)
 • beschilderd hout
 • Kozijnen en deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een hout container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder de noemer hout ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geimpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval/Boomstobben
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Container hout huren

Waar gehakt wordt vallen spaanders! Als je bezig bent met een sloopklus, kun je in een hout container van 4m3 houten materialen gemakkelijk kwijt. Deze huur je bij Regiocontainer voor scherpe prijzen. Bij de huurprijs zijn, brengen, ophalen en tussentijdse lediging van de hout container van 4m3 inbegrepen. Over de verwerking hoef je je niet langer druk te maken. In de bovenstaande tabel zie je precies welke houtresten je wel en niet kunt deponeren.

Hout container 4m3 huren bij Regiocontainer

Snelle service is het toverwoord als je een houtcontainer van 4m3 wil huren bij Regiocontainer. Is er haast geboden? Dan kies je voor een extra snelle levering binnen 24 uur! Hiervoor kun je zowel online als telefonisch een offerte aanvragen. Ook als je een ander type container huren wil, ben je bij ons aan het juiste adres. Als je nog vragen hebt over een Hout container 4m3 huren bij Regiocontainer, geven onze deskundige medewerkers je graag antwoord!

Hout container 4m3 afmeting

Bij Regiocontainer heeft een hout container van 4m3 een praktische afmeting. Met een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm neemt de container slechts de ruimte van één parkeerplaats in beslag. Door de geringe hoogte van slechts 120 cm kun je zonder veel inspanning al je houtresten deponeren. Gaat je voorkeur uit naar een grotere houtafval container? Ook dan zijn onze medewerkers je graag van dienst voor een oplossing die op maat gesneden is!

Hout container 4m3 plaatsen

Om probleemloos je hout container van 4m3 te plaatsen hebben wij ongeveer de oppervlakte van 2 parkeerplaatsen nodig. De helft daarvan is voor de container zelf. De andere helft is de minimaal benodigde ruimte die onze portaal vrachtwagen nodig heeft om je hout container van 4m3 te plaatsen. Kun je zelf moeilijk een inschatting maken? Stuur ons dan foto’s en de gps coördinaten van je locatie. Met behulp van die gegevens kunnen wij precies zien wat er mogelijk is.

Hout container 4m3 vergunning

In 9 van de tien gevallen hoeft er voor het plaatsen van een hout container van 4m3 geen vergunning te worden aangevraagd. Dit is echter wel nodig wanneer er in je gebied sprake is van betaald parkeren. Soms kan er ook sprake zijn van wettelijke eisen met betrekking tot brandveiligheid. De deskundige medewerkers van Regiocontainer kunnen je meestal snel duidelijkheid geven of er voor de hout container van 4m3 een vergunning nodig is.

Hout container 4m3 ophalen

Naast brengen zal Regiocontainer je hout container van 4m3 ook ophalen. Denk er daarbij wel om dat het houtafval slechts 15 tot cm mag uitsteken. Binnen deze marges kunnen wij een net over de verzamelde resten spannen om de boel tijdens het transport veilig op zijn plaats te houden. Wij kunnen niet alleen je hout container van 4 m3 ophalen, maar deze ook tussentijds legen wanneer dat nodig. Hierover maken wij samen met jou heldere afspraken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Hout container 4m3 huurperiode

Bij de levering van een houtcontainer van 4 m3 is een huurperiode van 6 weken standaard inbegrepen. Verlengen of verkorten van deze termijn behoort bij Regiocontainer ook tot de mogelijkheden. Als je online of telefonisch een offerte aanvraagt, nemen wij contact met je op. Wil je voor andere sloopwerkzaamheden een andere afvalcontainer huren? Dan kun je net als bij de hout container van 4m3 de huurperiode aanpassen!

Overige 4m3 containers

Overige 4m3 containers