Puincontainer 4m3 huren? Regiocontainer regelt het voor je!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

4 m³ puin

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 245.00 x B 160.00 x H 120.00 cm
169,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand (geen tuinaarde)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

4m3 schoonpuin container huren

Wil je bij de sloopwerkzaamheden efficiënt te werk gaan? Dan biedt een puincontainer van 4m3 uitkomst. Deze kun je bij Regiocontainer voor scherpe prijzen huren. Je profiteert bij ons van een ruim servicepakket. Naast de bezorging en het ophalen van de puincontainer van 4m3 regelen wij ook een verantwoorde verwerking van het afval met inachtneming van strenge milieuregels.

Puincontainer 4m3 huren bij Regiocontainer

Service komt op de eerste plaats als je besluit om een puincontainer van 4m3 te huren bij Regiocontainer. Ook een spoedlevering behoort bij ons tot de mogelijkheden. Als je dat wenst kan onze portaal vrachtwagen binnen 24 uur voor je gereed staan om de container te plaatsen. Vraag online of telefonisch een offerte aan voor een puincontainer van 4m3 bij Regiocontainer. Dan kun je spoedig een scherp aanbod tegemoet zien. Zo heb je geen omkijken meer naar het puinafval en houd je de snelle afhandeling van de klus in eigen hand!

 

Puincontainer 4m3 afmeting

Een goede werkhoogte is belangrijk. Daarom bestel je bij Regiocontainer een puincontainer van 4m3 in een afmeting die op de klus is ingespeeld. Bij een lengte van 245 cm en een breedte van 160cm houden wij de hoogte met 120cm beperkt. Aan één kant is de puincontainer in 4m3 afmeting lager, zodat je het puin kunt deponeren zonder jezelf te overstrekken. Zo voorkom je lichamelijke klachten en kun je aan één stuk doorwerken. Het puin mag tot maximaal 20 cm uitsteken als wij de container ophalen. Wij spannen een net over het afval om schuiven te voorkomen.

Puincontainer 4m3 vergunning

Regiocontainer helpt je bij de aanvraag als je voor het plaatsen van de puincontainer van 4m3 een vergunning nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het pand zich in een betaald parkeren zone bevindt of er strenge eisen van kracht zijn in verband met brandveiligheid. Op basis van een foto en exacte gegevens over de locatie is het voor onze medewerkers mogelijk om in te schatten of voor de puincontainer van 4m3 een vergunning vereist is. Ook zijn wij bekend met de instanties waar je een aanvraag kunt indienen.

Puincontainer 4m3 plaatsen

Wij hebben ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig om een puincontainer van 4m3 te plaatsen. De ene helft gebruiken we voor de container zelf, de andere helft is de vereiste bewegingsruimte voor onze portaal vrachtwagen. De medewerkers van Regiocontainer zoeken graag voor je uit of de door jou aangegeven locatie bereikt kan worden. Als dit niet het geval is, gaan wij samen met je op zoek naar een andere oplossing, zoals bijvoorbeeld een puincontainer huren in een ander formaat.

Puincontainer 4m3 huurperiode

Bij elke aanvraag van een puincontainer van 4m3 bedraagt de huurperiode van Regiocontainer standaard 6 weken. Ook de tussentijdse lediging van de container valt bij ons binnen het pakket. Doordat wij flexibel te werk gaan, kan er gemakkelijk onderhandeld worden over het inkorten of juist verlengen van de termijn. Bij de huur van een puincontainer van 4m3 wordt de huurperiode op de specifieke situatie afgestemd. Je beschikt ook over deze optie als je een andere afvalcontainer huren wilt.

Puincontainer 4m3 ophalen

Regiocontainer komt het afval in de puincontainer van 4m3 periodiek ophalen. Met een geleegde container heb je weer plaats voor een nieuwe lading, zodat je de klus gemakkelijk binnen de huurperiode kunt afronden. Na afloop van de klus komen wij de puincontainer van 4m3 ophalen, inclusief het resterende afval. Wil je snel en gemakkelijk een container huren? Regiocontainer is je graag van dienst! Vraag online of telefonisch een offerte aan voor een scherp aanbod.

Overige 3m3 containers

Overige 4m3 containers