Grond container 6m3 nodig? Efficiënte afvoer van zand en grond!
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 6 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

6 m³ grond

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 100.00 cm
479,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Grond container?

Wat mag er afgevoerd worden in een Grond container?

Grond is de verzamelnaam voor diverse soorten grondstoffen

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse grondfstoffen die onder de noemen grond ingenomen worden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een grond container?

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse soorten afval die niet onder grond ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Puin/steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Container grond 6m3 huren

Als je tuin flink omgespit moet worden, komen daar vaak grote hopen grond bij kijken. Met een grond container van 6m3 kun je deze aarde eenvoudig opslaan, wat je alle ruimte geeft om door te werken. Ook voor andere afvalstromen vind je in ons ruime aanbod de juiste afvalbak. De grond en zand afvalbakken zijn in verschillende groottes verkrijgbaar.

Grond container 6m3 huren

Wil je voor je project snel een grond container van 6m3 huren? Dan komt Regiocontainer als geroepen! Vandaag bestellen betekent standaard dat de container de volgende werkdag al bezorgd kan worden. Sterker nog, als je ons belt met het bericht dat je de bak vandaag nog nodig hebt, is ook dat een mogelijkheid! Dit is één van de vele redenen waarom een container huren bij Regiocontainer zo populair is. Kijk voor alle mogelijkheden rondom een grond container van 6m3 huren op onze website.

 

Grond container 6m3 afmeting

Eén van de vele mogelijkheden voor je tuinproject is het huren van een grond container met een 6m3 afmeting. Deze is 365 cm lang en 180 cm breed. De hoogte van de bak is 100 cm. Komt een grond container van 6m3 qua afmeting niet overeen met wat je nodig hebt voor je klus? Dan kun je bij Regiocontainer altijd een grondcontainer huren van een maatje groter of kleiner. Bekijk ons ruime assortiment online voor alle formaten in ons aanbod.

Grond container 6m3 plaatsen

Onze chauffeur heeft twee parkeerplekken nodig om de grond container van 6m3 te plaatsen. Dit doet hij met een portaal vrachtwagen, die qua afmetingen overeenkomt met die van een vuilnisauto. De bak zelf neemt de plek van één parkeerplaats in beslag. Denk je dat je voor de plaatsing van de container niet genoeg ruimte hebt? Neem dan gerust contact op met Regiocontainer. Samen met jou bekijken we of een grond container van 6m3 plaatsen toch nog mogelijk is.

Grond container 6m3 huurperiode

Als je bij Regiocontainer kiest voor een grond container van 6m3, rekenen wij een huurperiode van zes weken. Dit is onze standaard en deze is bij de totaalprijs inbegrepen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de afvalbak langer of korter nodig hebt en dat je hier vooraf al weet van heeft. Geef dit dan gerust aan, zodat we de periode van huur kunnen aanpassen. Ben je sneller klaar dan verwacht? Ook dan kan voor je grond container van 6m3 de huurperiode eenvoudig worden ingekort.

Grond container 6m3 ophalen

Is de klus geklaard en je container vol? Dan komen we je grond container van 6m3 ophalen. Wij verwerken en sorteren het afval zelf, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken. Je kunt je volledig richten op je project. Voor het ophalen is, net als voor plaatsing, een ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Is de huurperiode nog niet afgelopen en wil je verder kunnen gaan met afval opslaan? Dan krijg je de bak terug nadat wij de grond container van 6m3 zijn komen ophalen. Dit doen wij net zo vaak als we van tevoren met je hebben afgesproken.

Grond container 6m3 vergunning

Meestal heb je voor het plaatsen van een grond container van 6m3 geen vergunning nodig. Dat betekent dat je slechts in enkele gevallen rekening moet houden met speciale toestemming als je op een afvalcontainer huren bij Regiocontainer overgaat. Dit komt voornamelijk voor bij betaald parkeren zones. Wil je zeker zijn dat je voor de plaatsing van een grond container van 6m3 geen vergunning nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.

Overige 6m3 containers

Overige 6m3 containers