Puincontainer 6m3 nodig voor je klus? Regiocontainer levert snel
 • Levering door Heel Nederland binnen 24 uur

 • Standaard inclusief brengen, ophalen en 8 weken huur

 • Deskundige klantenservice 088-1001000

6 m³ puin

 • Gratis en supersnel geplaatst
 • Pin, Contact, iDeal of Creditcard
 • L 365.00 x B 180.00 x H 100.00 cm
179,99 incl. btw

Wat mag er wel en niet in een Puin container?

Wat mag er in een Puin container?

Puin is de verzamelnaam voor harde steenachtige materialen.

Hieronder tref je een overzicht aan van diverse afvalstromen die onder de noemen puin ingenomen worden.

*Let op, bij een 10m3 puincontainer is het niet toegestaan om stenen te stapelen in de container, de container zou hierdoor te zwaar worden om opgehaald te worden. Om deze reden mag de 10m3 tot de rand beladen worden ( los gestort ).

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toiletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Gewapend beton
 • Maximaal 5% zand (geen tuinaarde)

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

Wat mag er niet in een Puin container?

Hieronder tref je een overzicht aan van producten die niet onder puin ingenomen kunnen worden.

Helaas is het onmogelijk om alle producten hier op te sommen. Als je ergens over twijfelt adviseren we je contact met ons op te nemen.

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbest gelijkende materialen (bijvoorbeeld golfplaten)
 • Asfalt
 • grove stukken puin / vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Staat jouw afvalsoort er niet tussen? Het is voor ons helaas onmogelijk om alle afvalsoorten op te sommen. Bel voor vragen over jouw afvalsoort op het telefoonnummer 088-1001000

6 m³ schoonpuin container huren

Voor de afvoer van tegels, keramiek en harde steensoorten heb je veel aan een puincontainer van 6 m³. Hier kun je eenvoudig je afval in opslaan, zodat je alle ruimte hebt om te werken. Ook voor andere afvalstromen vind je bij ons de perfecte opslagplek.

Puincontainer 6 m³ huren

Dankzij onze directe levering kun je bij Regiocontainer snel een puincontainer van 6 m³ huren. Vandaag bestellen betekent dat je morgen de afvalbak al kunt verwachten. Als je de container nóg sneller nodig heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Als je vroeg genoeg belt, kunt je je puincontainer huren en vandaag nog geleverd krijgen! Alle mogelijkheden vind je overzichtelijk terug op onze website. Voor meer informatie over een puincontainer van 6 m³ huren kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice.

Puincontainer 6 m³ plaatsen

Wij komen de puincontainer van 6 m³ plaatsen met behulp van een portaalvrachtwagen. Qua grootte is deze vergelijkbaar met een vuilnistruck. Om de bak zonder problemen te plaatsen, heeft de chauffeur een ruimte van ongeveer twee parkeerplaatsen nodig. Zelf neemt de container slechts één parkeerplaats in beslag. Denk je te weinig ruimte te hebben voor het plaatsen van de afvalbak? Vaak is een container huren dan alsnog mogelijk. De ervaren medewerkers van Regiocontainer kijken graag met je mee om te zien of een puincontainer van 6 m³ plaatsen toch te doen is.

Puincontainer 6 m³ ophalen

Na voltooing van je klus of het volledig vullen van je bak, komen wij de puincontainer van 6 m³ weer ophalen. We transporteren het puin naar de stortplaats, zodat je sortering en verwerking van het afval aan ons kunt overlaten. Alle kosten hiervoor zitten bij de huurprijs inbegrepen. Voor het ophalen is, evenals voor het plaatsen, de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Wil je, nadat wij de puincontainer van 6 m³ komen ophalen binnen de huurperiode, verder kunnen gaan met het opslaan van afval? Dan komen wij deze leeg en wel weer bij je terugbrengen.

Puincontainer 6 m³ huurperiode

Standaard rekenen wij voor de puincontainer van 6 m³ een huurperiode van zes weken. Het kan voorkomen dat je vooraf al weet dat je de afvalbak langer of korter nodig hebt. Geef dit dan gerust aan. Samen komen we tot een perfecte oplossing. Door alles vooraf met je vast te leggen, kom je tijdens je klus niet voor verrassingen te staan. Wil je voor een langere of kortere periode een afvalcontainer huren? Dan kan de puincontainer van 6 m³ huurperiode worden aangepast. Ook als je tijdens je klus wijzigingen in de duur van de huur wilt aanbrengen!

Puincontainer 6 m³ afmeting

Heeft de puincontainer van 6m3 de juiste afmeting voor jouw klus? Dan kun je deze eenvoudig reserveren bij Regiocontainer. De afvalbak is 365 cm lang en 180 cm breed. Met een hoogte van 100 cm heb je flink veel ruimte om afval op te slaan. Heb je in plaats van een puincontainer van 6m3 een andere afmeting voor je afvalbak nodig? Bekijk dan ons ruime aanbod en kies het gewenste formaat uit.

Puincontainer 6 m³ vergunning

In de meeste gevallen heb je voor de plaatsing van een puincontainer van 6 m³ geen vergunning nodig. Dat is wel mogelijk wanneer je de bak in een betaald parkeren zone wilt hebben staan. Heb je toch het vermoeden dat er speciale toestemming vereist is voor de plaatsing van een container op de door jou gewenste plek? Dan kunnen onze deskundige klantenservice medewerkers je dit vaak direct vertellen. Neem daarom altijd contact met ons op als je twijfelt of je voor een puincontainer van 6 m³ een vergunning nodig hebt.

Overige 6 m³ containers

Overige 6 m³ containers