8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 10 m3 Tuinafval

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 Tuinafval

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 299,99

 
299,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

10m3 Container tuinafval huren

Ga je de tuin anders inrichten en leidt dit tot veel groenafval? Dan is het handig om een tuinafval container van 10m3 te huren. Deze is onder andere bedoeld voor struiken, snoeiafval en takken.Een container huren is praktisch voor het veilig en snel afvoeren van je tuinafval. Bij Regiocontainer regelen we het plaatsen, legen en ophalen van de tuinafval container van 10m3.

Met de aantrekkelijke all-in prijs is een tuinafval container van 10m3 huren bij Regiocontainer zeker een aanrader! Niet alleen het transport van de container is meegenomen in de totale kosten, maar ook zes weken huur en de btw. Deze service geldt voor elke locatie in Nederland, of je nu in een uithoek woont of in het centrum van een stad. Als je een tuinafval container van 10m3 gaat huren wordt deze de volgende dag al geleverd!

We hebben een portaal vrachtwagen waarmee we de tuinafval container van 10m3 komen plaatsen. Dit is een vrachtwagen die ongeveer hetzelfde formaat heeft als een vuilniswagen. Voor het plaatsen heeft de chauffeur minimaal twee parkeerplaatsen aan ruimte nodig. Heb je maar weinig plek bij je woning of bouwplaats? Met een foto of via Google Maps kijken onze medewerkers graag met je mee of er genoeg ruimte is om de tuinafval container van 10m3 te plaatsen.

Een parkeerplaats is ongeveer 5 x 2,5 meter groot en daarmee past een tuinafval container van 10m3 qua afmeting goed. Deze is namelijk 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog. De container zit vol als het afval 15 à 20 cm boven de rand uitkomt. Vraag je je af of de tuinafval container van 10m3 qua afmeting past bij de omvang van je klus? Bel ons, we hebben ervaring met verschillende werkzaamheden en kunnen van tevoren goed bepalen welk containerformaat het beste aansluit.

Voor het gebruiken van een tuinafval container van 10 m3 is een vergunning aanvragen misschien nodig. In de meeste gevallen hoeft dit niet, maar als je in een betaald parkeergebied zit vaak wel. Wil je zeker zijn van de zaak? Neem dan contact op met je gemeente of bel ons. Wij zoeken voor je uit of je voor de tuinafval container van 10m3 een vergunning nodig hebt. Ook als er verder nog vragen zijn, kun je bij ons terecht!

Omdat een klus veel tijd in beslag neemt is voor het huren van een tuinafval container van 10m3 de huurperiode standaard zes weken. Het kan echter voorkomen dat je de container minder lang of juist langer nodig hebt. We gaan dan met jou in overleg over de beste oplossing. Zo kun je de afvalcontainer huren die past bij de omvang van jouw klus. Door onze duidelijke communicatie kom je met de tuinafval container van 10m3 in de huurperiode niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Onderdeel van onze service is dat we de tuinafval container van 10m3 komen ophalen na de klus. Als je ervoor zorgt dat de container los staat, kan de chauffeur deze zo meenemen. Dan hoef je zelf niet aanwezig te zijn bij deze transactie. Naast tuinafval hebben we voor diverse afvalstromen containers. Zo kun je voor elke klus terecht bij Regiocontainer! Voor iedere container geldt dat we deze komen plaatsen, legen en - zoals de tuinafval container van 10m3 - ophalen.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}