8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 10 m3 Huisraad (afval)

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 Huisraad (afval)

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 529,99

 
529,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

10m3 Container grofvuil huren

Je hebt je handen direct vrij voor je nieuwe klus als je het puin van het vorige karwei in een grofvuil container van 10m3 kunt deponeren. Deze kun je bij Regiocontainer voor een scherpe prijs en tegen goede voorwaarden. Wij nemen zowel de aanvoer van de grofvuil container van 10 m3 als de verwerking van het afval voor onze rekening. Met onze ervaring van ruim 15 jaar in de recyclingbranche zorgen wij ervoor dat afvalstromen ecologisch verantwoord worden afgevoerd. Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Wanneer je je aanvraag vandaag indient, kan Regiocontainer al de volgende dag de grofvuil container van 10m3 voor je plaatsen. Bij de aflevering maken wij gebruik van een portaal vrachtwagen. De ruimte die de chauffeur nodig heeft beslaat ongeveer twee vrije parkeerplaatsen. De helft hiervan wordt in beslag genomen door de container zelf. De resterend ruimte geeft ons de bewegingsvrijheid om je grofvuil container te plaatsen. Wij kunnen de container van maandag tot en met zaterdag voor je pand zetten.

Omdat klussen vaak tijdrovend zijn, hanteert Regiocontainer voor een grofvuilcontainer van 10m3 een huurperiode van 6 weken. Onze tarieven worden bepaald op basis van deze periode. Is je klus naar verwachting sneller klaar? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Wij kijken in dat geval naar de mogelijkheden om de grofvuil container van 10 m3 voor het einde van de huurperiode op te halen, zodat de in beslag genomen ruimte snel weer wordt vrijgemaakt. Ook verlenging van de huurtermijn behoort tot de mogelijkheden.

Bij Regiocontainer hoef je niet aanwezig te zijn wanneer wij de grofvuil container komen ophalen. Verder kunnen wij met jou afspraken maken om bij een groot uitgevallen klus de container tussentijds te legen. Ook de ophaalfrequentie bepalen wij in overleg met jou, zodat je je volledig op je klus kunt concentreren. Regiocontainer komt niet alleen je grofvuil container van 10m3 weer ophalen, wij zorgen ook voor een goede verwerking van het afval. Hiervoor is het belangrijk dat je oplet welk afval je in de container deponeert. In de onderstaande tabel zie je welk afval je kwijt kunt in de grofvuil container.

Het deponeren van je afval is eenvoudig doordat de grofvuil container van 10 m3 een afmeting heeft waar je goed mee uit de voeten kunt. De container heeft een breedte van 180 cm en een lengte van 365 cm. Op die manier houd je een werkhoogte over van 155 cm. Het afval mag maximaal 15 tot 20 cm boven de container van 10m3 afmeting uitsteken. Als wij deze komen ophalen kunnen wij de bovenkant met een net stevig afdekken. Wil je graag een grofvuil container huren? Bestel deze dan direct of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Je kunt bij Regiocontainer rekenen op deskundig advies als je wilt weten of je voor je grofvuil container van 10m3 een vergunning nodig hebt. In 90% van de gevallen is dit niet nodig. Onze deskundige medewerkers kunnen je meestal snel vertellen of je voor de grofvuil container van 10 m3 een vergunning nodig hebt. Bij twijfelgevallen weten wij welke weg je moet bewandelen om daarachter te komen. Daarnaast kunnen wij je duidelijk informeren over de milieuregels die gelden voor het deponeren van je grofvuil.

Bij een klus of renovatie van een pand kun je alle aandacht voor je klus reserveren als de afvoer van het afval goed is geregeld. Desgewenst kun je ook een afvalcontainer huren voor andere soorten afval of in andere afmetingen. Neem eenvoudig telefonisch contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken met je mee als je een grofvuil container van 10m3 wilt huren bij Regiocontainer!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}