8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 grond

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m3 grondcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 10 m3 Zand en Grond

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 Zand en Grond

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 649,99

 
649,99
Morgen aan huis geleverd
 
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

Dit product is (tijdelijk) telefonisch te bestellen

Toegestaan in een grond container

Een grondcontainer is bestemd voor allerlei visueel schone soorten grond, zand, aarde en graszoden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Niet toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grondcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een grondcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container grond 10m3 huren

Ben je de tuin aan het afgraven om bijvoorbeeld een zwembad te realiseren? Dan is het slim om een grond container van 10m3 te huren voor de afvoer van zand en grond. Bij het huren van de container word je compleet ontzorgd. Wij legen de grond container van 10m3 voor je en daarbij wordt het afval gescheiden en gerecycled.

Met de service van Regiocontainer wordt een grond container van 10m3 huren wel erg aantrekkelijk! De totaalprijs is namelijk inclusief btw, zes weken huur en het transport van de container. Deze plaatsen wij voor je, de container wordt geleegd en aan het einde van de klus weer opgehaald. Als je ervoor kiest een grond container van 10m3 te huren profiteer je van een snelle levering. Daarbij maakt het niet uit of je in een uithoek woont of in het centrum van een stad.

Als je in een betaald parkeergebied werkt moet je voor de grond container van 10m3 een vergunning aanvragen. Is dit niet het geval? Dan heb je waarschijnlijk geen vergunning nodig. Check het voor de zekerheid altijd bij je gemeente. Je kunt ons ook bellen; in de meeste gevallen weten we zeker of je voor de grond container van 10m3 een vergunning nodig hebt. Zijn er verder nog onduidelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

Speciaal voor kleine tot middelgrote klussen is een grond container van 10m3 qua afmeting handig. De container past met een lengte van 365 cm, breedte van 180 cm en hoogte van 155 cm precies op een parkeerplaats. Ben je lekker bezig en steekt het afval ondertussen 15 à 20 cm boven de rand van de container uit? Dan is de container vol en komen we deze zo snel mogelijk voor je legen. Bel ons als je zeker wilt weten of de grond container van 10m3 qua afmeting goed bij je klus past.

We maken gebruik van een zogeheten portaal vrachtwagen om de grond container van 10m3 te plaatsen. Deze lijkt qua formaat op een vuilniswagen. De chauffeur heeft ongeveer twee parkeerplaatsen aan beschikbare ruimte nodig om de container neer te kunnen zetten. We kijken graag met je mee om te bepalen of het formaat van de grond container bij je woning past. Dit doen we aan de hand van een foto of via Google Maps. Zodra dit duidelijk is komen we de container van 10m3 plaatsen.

Heb je de klus in je tuin of op het land afgerond? Dan komen we de grond container van 10m3 weer ophalen. Als de container los staat kan de chauffeur deze zo meenemen en hoef je hier zelf niet bij aanwezig te zijn. Ook voor andere klussen in en rondom je huis vind je bij Regiocontainer geschikte containers. Zo kun je naast een grondcontainer huren ook een afvalcontainer huren. Voor elke container geldt dat we deze plaatsen legen en, net zoals de grond container van 10m3, weer ophalen.

Het is handig voor je als de grond container van 10m3 een huurperiode hebt die flexibel is. Toch duurt een klus vaak wel een aantal weken. Daarom is een container huren bij Regiocontainer altijd inclusief zes weken huur. Heb je de container korter of langer nodig? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, we komen samen vast tot een passende oplossing. Zo weet je zeker dat je voor de grond container van 10m3 in de huurperiode niet voor verrassingen komt te staan!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}