8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m³ puin

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m³ puincontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur) 

Regiocontainer 10 m3 Schoon Puin

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 Schoon Puin

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 155 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 279,99

 
279,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een schoon puin container

Een schoon puin afvalcontainer container is bestemd voor harde steenachtige materialen zoals sanitair, tegels, dakpannen, beton, stenen, etc

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Niet toegestaan in een schoon puincontainer

In een schoonpuin container mogen enkel harde steenachtige materialen afgevoerd worden, afvalstromen zoals gips of gastbeton is geen harde steensoort en mag dus niet in een puincontainer afgevoerd worden. 

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

10 m³ schoonpuin container huren

Ben je aan het klussen in de badkamer of ga je een muur verwijderen? Dan is een puincontainer van 10 m³ erg handig om het puin af te voeren. Regiocontainer komt het afval ophalen en voor je verwerken. Dat betekent dat we het afval scheiden en recyclen. We spreken met je af hoe vaak we de puincontainer van 10 m³ komen legen tijdens de huurperiode.

Als je veilig en snel puin wilt afvoeren kun je daarvoor een puincontainer van 10 m³ huren. Dat doe je bij Regiocontainer, want wij bieden je een uitgebreide service die is inbegrepen bij de prijs. Zo komen we de container niet alleen voor je plaatsen, legen en ophalen. Ook krijg je standaard zes weken huur en de totale kosten zijn inclusief BTW. Bel ons om een puincontainer van 10 m³ te huren. Als je deze vandaag besteld, staat de container morgen al voor de deur!

Bij de all-in prijs van Regiocontainer voor de puincontainer van 10 m³ is een huurperiode van zes weken meegenomen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je het container huren wilt inkorten of verlengen. Neem gerust contact op, dan overleggen we met je wat de beste oplossing is. Zo kun je een puincontainer huren voor een periode die bij de klus past. Bij Regiocontainer weet je van tevoren wat het kostenplaatje is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan met de puincontainer van 10 m³ in de huurperiode.

We vertellen je graag meer over wat er komt kijken bij het plaatsen van een puincontainer van 10 m³. Dit doen we met een zogenaamde portaal vrachtwagen. Deze is ongeveer net zo groot als een vuilniswagen. Voor het plaatsen van de container heeft de chauffeur een ruimte nodig van twee parkeerplaatsen. Weet je niet zeker of er genoeg plek is om de puincontainer van 10 m³ te plaatsen? Bel ons en we kijken met je mee op een foto of via Google Maps om de ruimte goed te bepalen.

Bij het huren van een puincontainer van 10 m³ is een vergunning aanvragen soms nodig. Bevind je je bijvoorbeeld in een betaald parkeergebied? Meestal is daar een vergunning voor vereist. Als je het zeker wilt weten, kun je het beste contact opnemen met de gemeente of bel ons. Wij vertellen je met 99% zekerheid of je voor de puincontainer van 10 m³ een vergunning dient aan te vragen. 

Om je een idee te geven: de puincontainer van 10 m³ past qua afmeting goed op een parkeerplaats. De container is 365 cm lang, 180 cm breed en 155 cm hoog. Als de container 15 à 20 cm boven de rand gevuld zit met afval is deze vol. Ben je benieuwd of een puincontainer van 10m3 qua afmeting past bij de klus? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring met verschillende werkzaamheden en weten precies welke container bij de klus past.

Als je klaar bent met bouwen, slopen of verbouwen komen we de puincontainer van 10 m³ weer ophalen. Je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn. Als je ervoor zorgt dat de container los staat, neemt de chauffeur deze zo mee. Bij Regiocontainer kun je afvalcontainers huren voor verschillende afvalstromen. Elke container komen we, net zoals de puincontainer van 10 m³, ophalen bij de woning of bedrijf. Daarbij maakt het niet uit waar je woont of werkt. Dat is de service van Regiocontainer!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}