8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 gesloten tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 10 m3 G Tuinafval

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 G Tuinafval

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 299,99

 
299,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

10m3 gesloten container tuinafval huren

Regiocontainer is het adres voor bedrijven en particulieren die een tuinafval container van 10m3 in gesloten uitvoering willen huren. Deze biedt plaats voor snoei- en tuinafval, takken, struiken en gras. Als de luiken van de tuinafval container van 10m3 gesloten zijn, is er plaats voor een slot. Zo voorkom je dat derden hun tuinafval deponeren in de door u gehuurde container. Bovendien houd je hiermee regenwater buiten. In de bovenstaande tabel lees je welk tuinafval je wel en niet kunt deponeren.

Het voordeel van de tuinafval container van 10m3 in gesloten model is de afmeting. De lengte is 365 cm, de breedte 180 cm en de hoogte 200 cm. De luiken bevinden zich halverwege de hoogte, zodat je takken, gras en andere tuinresten moeiteloos in de tuinafval container van 10m3 in gesloten afmeting werpt. Daardoor kun je er gemakkelijk je groenafval in kwijt zonder al te veel lichamelijke inspanning. Vind je dit formaat te groot voor je tuinklus? Dan biedt Regiocontainer je de optie om een kleinere tuinafval container te huren.

In veel gevallen is er voor het plaatsen van een tuinafval container van 10m3 in gesloten model geen vergunning vereist. Regiocontainer is goed bekend met de regelgeving. Op terreinen waar betaald parkeren van kracht is zal het bijvoorbeeld wel nodig zijn om voor de tuinafval container van 10m3 in gesloten uitvoering een vergunning aan te vragen. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies, zodat je dit zo snel mogelijk kunt regelen. Wie bieden je dezelfde service als je voor andere soorten afval een afvalcontainer huren wil.

De portaal vrachtwagen van Regiocontainer heeft op de locatie ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig om de tuinafval container van 10m3 in gesloten model te plaatsen. De helft hiervan is gereserveerd voor de container zelf. Houd er rekening mee dat onze vrachtwagen ongeveer de omvang van een vuilniswagen heeft. Dat betekent dat er ook op de aanrijroute voldoende manoeuvreerruimte dient te zijn. Twijfel je hierover? Stuur dan foto’s of de GPS gegevens van Google Maps naar ons op. Dan kunnen wij een inschatting maken of wij een tuinafval container van 10m3 in gesloten model kunnen plaatsen.

Tijdens de huurperiode zal Regiocontainer meerdere malen het verzamelde tuinafval in de container van 10m3 in gesloten model ophalen. Hoe vaak dat is kun je in overleg met onze medewerkers bespreken. Als wij na afloop van de huur de tuinafval container van 10m3 in gesloten model ophalen hoef je daarbij niet aanwezig te zijn. Het enige waar je voor dient te zorgen is dat de container klaar staat zonder obstakels in de nabijheid.

Bij Regiocontainer weet je altijd waar je aan toe bent. Wij hebben voor de tuinafval container van 10m3 in gesloten model een huurperiode van zes weken vastgesteld. Hierbij hoort een standaard scherpe prijs. Heb je praktische redenen om deze termijn in te korten of te verlengen? Dan kunnen wij in overleg met jou de planning wijzigen. Bij de huur van een tuinafval container van 10m3 in gesloten model is de huurperiode flexibel. Wij informeren je vooraf over de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan als je een tuinafval container van 10m3 in gesloten model wilt huren bij Regiocontainer. Dit kun je zowel telefonisch als via onze website doen. Ook beantwoorden wij graag je vragen over een container huren en geven wij je daarover passend advies. Ben je bezig met groot tuinonderhoud? Kies dan voor een tuinafval container van 10m3 in gesloten model huren bij Regiocontainer!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}