8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 Gesloten grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 10 m3 G Huisraad (afval)

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 G Huisraad (afval)

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 529,99

 
529,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

10m3 gesloten container grofvuil huren

Bij klussen in huis of aan een pand zijn er vaak verschillende afvalstromen. Deze kun je in een grofvuilcontainer van 10m3 met gesloten luiken efficiënt opslaan. Hierin is niet alleen plaats voor huisraad, maar ook voor hout, gasbeton, isolatiematerialen en dergelijke. Door de luiken te vergrendelen voorkom je dat derden hun afval in je container deponeren. Bij Regiocontainer kun je de grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model voor een scherpe prijs huren. Wij regelen ook de verwerking van het afval.

Bij Regiocontainer is het eenvoudig om een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model te huren. Hiervoor kun je zowel online als telefonisch een offerte-aanvraag indienen. Onze medewerkers staan bovendien voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. In de onderstaande tabel zie je voor welke afvalstromen je een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model mag huren. Heb je een ander type afval, dan kun je daarvoor ook gemakkelijk een andere container huren.

In overleg met Regiocontainer kan voor een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model de huurperiode aan jouw wensen aangepast worden. Onze vaste prijs is vastgesteld op basis van een periode van 6 weken. Naast het brengen en ophalen van de container valt ook de tussentijdse lediging onder het contract. Als je denkt veel sneller klaar te zijn of langer met de klus bezig te zijn, dan kunnen wij in de offerte voor de grofvuilcontainer van 10m3 de huurperiode hierop aanpassen.

Er zijn verschillende omstandigheden waarin het nodig is om voor een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model een vergunning aan te vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een betaald parkeren gebied of wanneer er speciale veiligheidseisen van kracht zijn. De medewerkers van Regiocontainer kunnen je hier vrijblijvend over informeren. Onze ervaring is dat er in 9 van de 10 gevallen voor een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten uitvoering geen vergunning nodig is. Wij weten ook welke wegen je dient te bewandelen om er een aan te vragen.

Doordat er halverwege luiken zijn aangebracht is bij een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten vorm de afmeting geen probleem. Om het afval te deponeren hoef je niet diep te bukken of jezelf te overstrekken. Zo houd je energie over om je klus voortvarend af te ronden zonder rommel of afvalresten om je heen. Een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model heeft een afmeting van 365 bij 180 en 155 cm. Er kan gemakkelijk ruimte voor worden vrijgemaakt. Mocht het nodig zijn dan kun je ook een kleinere grofvuil container huren. Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Het oppervlak van twee parkeerplekken is ongeveer de ruimte die je nodig hebt om de grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model te plaatsen. De helft hiervan is de speling die onze chauffeur nodig heeft om de container te positioneren. Onze wagens hebben de grootte van een doorsnee vuilniswagen. Twijfel je of de aanrijroute naar de locatie ruim genoeg is? Onze ervaren medewerkers kunnen goed inschatten of een grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model plaatsen mogelijk is. Het doorsturen van de foto’s of de coördinaten is voldoende.

Je aanwezigheid is niet nodig als je door Regiocontainer je grofvuilcontainer van 10m3 gesloten laat ophalen. Zorg er wel voor dat je genoeg ruimte vrijhoudt voor de portaal vrachtwagen. Tijdens de huurperiode zullen we meerdere malen het afval uit je grofvuilcontainer van 10m3 in gesloten model ophalen. Hoe vaak dit is, kunnen wij van tevoren voor je in de offerte vastleggen. Wil je dat alles vlekkeloos verloopt? Dan is een afvalcontainer huren bij Regiocontainer een verstandige keuze!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}