8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 gesloten container hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 10 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Regiocontainer 10 m3 G Sloophout

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 G Sloophout

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 299,99

 
299,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wilt afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren

Verwacht je dat er bij het renoveren van je pand veel sloophout overblijft? Dan kun je als ondernemer of particulier gemakkelijk een hout container van 10m3 in gesloten model huren. Regiocontainer zet deze bij je voor de deur af en regelt voor, na én tijdens je klus de verwerking van het houtafval. Als je kiest voor een hout container van 10m3 in gesloten model kun je de luiken van de container gemakkelijk op slot zetten. Zo voorkom je dat derden hun sloophout ongevraagd deponeren.

Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend als je een hout container van 10m3 in gesloten model wilt huren bij Regiocontainer. Je kunt de aanvraag zowel telefonisch als via de website afhandelen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Weet je niet welk afval er na je klus precies overblijft? Wij adviseren je graag welke afvalcontainer huren het beste idee is. Je sloophout is in goede handen als je een houtcontainer van 10m3 in gesloten model wilt huren.

In een betaald parkeren gebied is het noodzakelijk om voor je hout container van 10m3 in geloten model een vergunning aan te vragen. Ook over andere gevallen waarin dit nodig is kunnen de medewerkers van Regiocontainer je vrijblijvend informeren. In 9 op de 10 keer is voor de plaatsing van een houtcontainer van 10m3 in gesloten model geen vergunning vereist. Wij geven je graag uitsluitsel.

Met het oog op het praktische gemak heeft een hout container van 10m3 in gesloten model een afmeting die op je klus is afgestemd. Bij een lengte van 365 cm en een breedte van 180 cm bedraagt de hoogte 200 cm. De luiken bevinden zich dichter bij de grond, zodat je er gemakkelijk bijkomt om het sloophout in de hout container van 10m3 in gesloten afmeting te deponeren. Uiteraard is het bij Regiocontainer ook mogelijk om een kleinere houtafval container te huren. Wij informeren je graag over de voor- en nadelen.

Als je voldoende ruimte reserveert, kan Regiocontainer de houtcontainer van 10m3 in gesloten model moeiteloos plaatsen. De container zelf neemt plusminus één parkeerplaats in. Om te kunnen manoeuvreren heeft onze portaal vrachtwagen ongeveer de dubbele oppervlakte nodig. Twijfel je of onze portaal vrachtwagen de ruimte heeft om de hout container van 10m3 in gesloten model te plaatsen? Dan kun je ons de gegevens over de aanrijroute, zoals foto’s en coördinaten van Google Maps toesturen. Dan kunnen wij een goede inschatting maken!

Naast brengen komt Regiocontainer de hout container van 10m3 in gesloten uitvoering ophalen als de klus geklaard is. Je hoeft daarbij niet aanwezig te zijn, maar het is wel van belang dat de container vrij staat wanneer onze chauffeur langskomt. Vooraf kunnen wij met je afspreken dat wij tussentijds je verzamelde sloophout in de hout container van 10m3 in gesloten model ophalen, zodat je je handen vrij houdt. In de onderstaande tabel staat aangegeven welk afval wij wel en niet mogen meenemen.

Standaard hanteert Regiocontainer voor een hout container van 10m3 in gesloten model een huurperiode van 6 weken. In overleg is het mogelijk om deze termijn op je specifieke situatie af te stemmen. Ons vaste tarief is bepaald op grond van de geldende huurvrije periode. Om voor je hout container van 10m3 in gesloten model de huurperiode te verlengen betaal je een meerprijs op basis van een scherp weektarief. Wil je een container huren voor je sloophout of andere afvalstromen? Regiocontainer regelt het voor je!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}