8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 10 m3 gesloten container puin

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur) 

Regiocontainer 10 m3 G Schoon Puin

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

10 m3 G Schoon Puin

Lengte 365 x Breedte 180 x Hoogte 200 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 279,99

 
279,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Container past op een parkeerplaats

 

Toegestaan in een schoon puin container

Een schoon puin afvalcontainer container is bestemd voor harde steenachtige materialen zoals sanitair, tegels, dakpannen, beton, stenen, etc

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Niet toegestaan in een schoon puincontainer

In een schoonpuin container mogen enkel harde steenachtige materialen afgevoerd worden, afvalstromen zoals gips of gastbeton is geen harde steensoort en mag dus niet in een puincontainer afgevoerd worden. 

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

10m3 gesloten schoon puin container huren

Als sloopwerkzaamheden langere tijd in beslag nemen is een puincontainer van 10m3 die gesloten kan worden perfect voor het afvoeren van het afval. De container biedt plaats voor onder andere puin, keramische producten en tegels. Bij Regiocontainer kun je de puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering voor een scherpe prijs huren. In de bovenstaande tabel zie je welke soorten afval je wel en niet mag deponeren. Ook voor andere klussen kun je bij ons een geschikte container huren.

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig als je bij Regiocontainer een puincontainer van 10m3 gesloten wilt huren. Je kunt zowel online als telefonisch contact met ons opnemen. Een spoedlevering behoort ook tot de mogelijkheden. Als je dat wenst kun je de puincontainer van 10m3 in gesloten vorm huren en plaatsen wij deze binnen 24 uur bij je voor de deur. Dat stelt je in de gelegenheid om voortvarend van start te gaan zonder omkijken naar je afvalstromen!

Het equivalent van twee parkeerplaatsen is de minimale ruimte die je nodig hebt om een puincontainer van 10m3 gesloten te laten plaatsen. Ongeveer de helft hiervan is nodig om onze portaal vrachtwagen voldoende bewegingsruimte te geven. Deze heeft namelijk ongeveer de grootte van een vuilniswagen. Houd er daarom rekening mee dat de aanrijdroute niet te smal is en vrij van obstakels. Dan kunnen wij de puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering plaatsen zonder ruimte te kort te komen.

Je hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij de puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering ophalen. Let er wel op dat er geen puin uitsteekt, zodat je sloopafval veilig en verantwoord vervoerd wordt. Gedurende de huurperiode kunnen wij meerdere malen het door jou verzamelde puin in de puincontainer van 10m3 die gesloten is ophalen. Zo heb je je handen vrij en deponeer je direct het afval. Hoe vaak wij langskomen wij spreken wij van tevoren met je af.

Het afval is altijd uit het zicht wanneer je een puincontainer van 10m3 in gesloten afmeting bestelt. De container heeft een lengte van 365 cm, een breedte van 180 cm en een hoogte van 200 cm. De luiken bevinden zich op reikhoogte, zodat de puincontainer van 10m3 in gesloten afmeting gemakkelijk geopend kan worden. Dit betekent ook dat je het puin zonder al te veel lichamelijke inspanning kwijt kunt. Wil je een kleinere of juist een grotere puincontainer huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Om praktische redenen hanteert Regiocontainer voor een puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering een huurperiode van 6 weken. In overleg met ons zijn er altijd mogelijkheden om deze periode te verlengen of juist in te korten. Onze deskundige medewerkers zijn flexibel als de situatie of je wensen daarom vragen. Zo is voor de puincontainer 10m3 in gesloten formaat de huurperiode altijd onderhandelbaar.

Op de vraag of je voor een puincontainer van 10m3 in gesloten uitvoering een vergunning nodig hebt kan Regiocontainer je gemakkelijk een helder antwoord geven. Wij zijn goed bekend met de huidige regelgeving rond betaald parkeren of andere voorschriften. Gemiddeld genomen is in één op 10 gevallen voor een puincontainer van 10 m3 in gesloten model een vergunning vereist. Ook over uitzonderingsgevallen geven wij je graag advies. Dat is het voordeel van een afvalcontainer huren bij Regiocontainer!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}