8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 15 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 15 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 15 m3 Tuinafval

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

15 m3 Tuinafval

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 599,99

 
599,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

15m3 Container tuinafval huren

Bij groot tuinonderhoud komt veel meer afval vrij dan in een groene rolbak past. Door bij Regiocontainer een tuinafval container van 15m3 te huren kun je met je groene vingers direct doorpakken. Op de afgesproken dag komt onze portaal vrachtwagen voorrijden om de container bij je locatie af te zetten. Tussentijds wordt je tuinafval container van 15m3 geleegd, zodat je resten van takken bladeren en dergelijke kunt blijven deponeren. In de bovenstaande tabel zie je welke afvalstromen zijn toegestaan.

Je hebt ruimschoots de tijd om je tuin of perk in orde te maken. Regiocontainer hanteert voor je tuinafval container van 15m3 namelijk een standaard huurperiode van zes weken. Uiteraard kun je in overleg met ons een andere termijn afspreken. Bij ons kun je gemakkelijk online of telefonisch een offerte aanvragen en je specifieke wensen aangeven. Zo behoud je bij de huur van je tuinafval container van 15m3 en de huurperiode maximale flexibiliteit.

Je kunt veel takken- en bladresten deponeren in een tuinafval container van 15 m3 die de juiste afmeting heeft. Met een breedte van 250 cm en een lengte van 600 cm blijft de hoogte met 100 cm beperkt. Dat betekent dat je het afval in de tuinafval container van 15m3 afmeting kunt deponeren zonder je lichaam te overbelasten. Is deze container qua formaat te groot? Dan kun je ook een tuinafval container huren in een kleiner formaat!

Een portaal vrachtwagen heeft manoeuvreerruimte nodig om een tuinafval container van 15m3 te plaatsen. Wij rekenen daarvoor standaard het equivalent van 3 parkeerplekken. De container zelf neemt twee parkeerplekken in beslag. Onze medewerkers kunnen een goede inschatting maken of onze chauffeurs een tuinafval container van 15m3 kunnen plaatsen. Heb je zelf twijfels? Neem dan contact met ons op of stuur ons foto’s en een afbeelding van Google maps. Dan geven wij je op basis van deze informatie snel uitsluitsel!

Regiocontainer doet veel meer dan alleen je tuinafval container van 15 m3 ophalen. Tijdens de huurperiode kunnen wij deze op afspraak verschillende malen laten legen. Wij verzorgen daarnaast de verwerking van de groenresten volgens de huidige milieueisen. Bedenk wel van tevoren dat wij, als we de tuinafval container van 15m3 ophalen, de ruimte nodig hebben. Dan kunnen onze chauffeurs hun gang gaan zonder dat je daarbij aanwezig hoeft te zijn. Dat is ook het geval wanneer je voor andere werkzaamheden een container huren wilt.

Vind je het lastig om de vraag te beantwoorden of je voor de tuinafval container van 15m3 een vergunning nodig hebt? In de meeste gevallen kunnen wij je direct uitsluitsel geven. Gemiddeld is er in circa 10% van de gevallen voor de tuinafval container van 15m3 een vergunning nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval in een betaald parkeren gebied. Regiocontainer kan je gemakkelijk wegwijs maken in de procedures. Als deze onduidelijk zijn, weten wij tot wie je je dient te richten voor meer informatie!

Je bent voor een tuinafval container van 15m3 huren bij Regiocontainer aan het juiste adres! Wij komen de container bij je bezorgen en na afloop van de klus ook weer ophalen Als je dat wenst kun je alles telefonisch en online regelen zonder dat er extra afspraken nodig zijn. Wil je een afvalcontainer huren voor bouw- of houtafval? Ook dat regelen wij net zo gemakkelijk als een Tuinafval container van 15m3 huren bij Regiocontainer!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}