8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 15 m³ grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 15 m³ grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (BTW, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 15 m3 Huisraad (afval)

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

15 m3 Huisraad (afval)

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 999,99

 
999,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

15 m³ Container grofvuil huren

Na het slopen van muren, hout en dakpannen kun je het beste je afval kwijt in een grofvuil container van 15 m³ die je bij ons kunt huren, die wij daarna voor je ophalen en legen. Na het verwijderen van de bestrating en andere harde steensoorten huur je met gemak een grofvuil container van 15 m³ bij ons zodat je sneller van je afval af bent. Ook kun je huisraadafval zoals tegels en sanitair in deze container kwijt. Bel of mail Regiocontainer voor een passende offerte en je hebt de container diezelfde dag nog, ook op zaterdag!

Wil je een grofvuilcontainer van 15 m³ huren? Dan ben je bij Regiocontainer.nl aan het juiste adres! Gooi je sloopafval eenvoudig in onze afvalcontainer en wij legen deze voor je. Neem contact met ons op en je kunt je grofvuil container van 15m3 huren binnen 24 uur. Je kunt bij ons betalen met pin, contant, iDeal, CreditCard en AfterPay. Voor alle leveringsvoorwaarden en tarieven kun je terecht bij onze klantenservice, bereikbaar via telefoon en onze website. Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Net als al onze afvalcontainers heeft de grofvuil container van 15 m³ een huurperiode van maximaal 6 weken. Als je eerder klaar bent met slopen kan de container eerder op worden gehaald. Pas nadat wij van je hebben vernomen dat je klaar bent met de container, komen wij deze ophalen. Heb je voor je grofvuil container van 15 m³ een langere huurperiode nodig? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Een afvalcontainer huren doe je daarom bij Regiocontainer!

Vaak heb je geen vergunning nodig, in 90% van de gevallen kun je na je offerte direct een container huren. Soms heb je voor een grofvuil container van 15 m³ een vergunning nodig, bijvoorbeeld op locaties met betaald parkeren. Bij twijfel kun je contact opnemen met ons via telefoon of mail. Dan kunnen onze medewerkers je vertellen of je voor het plaatsen van een grofvuilcontainer van 15 m³ een vergunning nodig hebt of niet.

De grofvuil container van 15 m3 afmeting heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 100 cm. Met deze grootte neemt de container ongeveer anderhalve parkeerplaats in. Als je twijfels hebt over je sloopklus in combinatie met de grofvuil container 15m3 afmeting kun je contact opnemen met onze afval-experts. Die hebben door de jaren heen de nodige ervaring met het inschatten van de hoeveelheid afval die in de bak past. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Met een afzetwagen kunnen wij bij je een een grofvuil container van 15m3 plaatsen. Omdat deze vrachtwagen genoeg ruimte nodig heeft om te manoeuvreren neemt het de ruimte in van ongeveer 3 reguliere parkeerplaatsen. Daarna wordt de container geplaatst op een ruimte van anderhalve parkeerplaats. Denk je dat je niet genoeg ruimte hebt om de grofvuilcontainer van 15m3 te plaatsen? Dan kun je contact met ons opnemen voor advies. Ook kunnen wij aan de hand van Google Maps of een foto inschatten of de container past. Zo weet je zeker dat je de juiste grofvuil container gaat huren.

Als je klaar bent met het gebruik komen wij de grofvuil container van 15 m³ ophalen. De chauffeur dekt de container zelf af met een net. De container wordt direct meegenomen als de chauffeur niet wordt gehinderd door objecten en als hij een ruimte van 2 meter heeft om te manoeuvreren. Om de grofvuil container van 15 m³ te laten ophalen hoef je niet aanwezig te zijn. Wil je meer informatie over deze service? Neem gerust contact op via ons telefoonnummer of mail ons!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}