8,8

7091 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 15 m3 grond

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 15 m3 grondcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Huurvrije periode van 6 weken

All-in prijzen

Regiocontainer 15 m3 Zand en Grond

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

15 m3 Zand en Grond

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 898,00

 
898,00
Morgen aan huis geleverd
 
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een grond container

Een grondcontainer is bestemd voor allerlei visueel schone soorten grond, zand, aarde en graszoden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Niet toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grondcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wilt afvoeren in een grondcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container 15m3 grond

Het compleet omspitten en herinrichten van je tuin is een klus die je het beste in één keer aanpakt. In dat geval is de huur van een grond container van 15m3 een zeer goed idee. Hiervoor kun je bij Regiocontainer gemakkelijk online of telefonisch een offerte regelen. Door bij ons een grond container van 15 m3 te huren profiteer je van een zeer uitgebreid servicepakket. Wij bezorgen de container, halen deze op aan het eind van de huurperiode en regelen de verwerking van het afval!

Bij Regiocontainer weet je snel of voor jou een grond container van 15m3 huren de beste oplossing is. De container is geschikt voor onder andere grond, graszoden, zand en tuinaarde. Sterk vervuilde grond, puin of steen, boomstronken en dergelijke kun je hierin niet kwijt. Heb je bij nader inzien toch een andere afvalsoort die je wilt deponeren? Dan is een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld sloopafval, puin of groenafval ook mogelijk. In bovenstaande tabel zie je precies voor welke afvalstromen de grond container geschikt is.

Je kunt snel en efficiënt werken met een grondcontainer van 15m3 afmeting. Deze heeft een lengte van 600 cm en een breedte van 250 cm. Het grote voordeel is de geringe hoogte van 100 cm. Dat betekent dat je je bij het deponeren niet bovenmatig hoeft in te spannen. Met een eenvoudige schep en een kruiwagen kun je deze klus klaren. Bij ruimtegebrek behoort ook een kleinere grondcontainer huren tot de mogelijkheden als alternatief voor de grond container in 15m3 afmeting.

In veel gevallen is voor de huur van een grond container van 15m3 een vergunning niet nodig, maar het is goed om dat altijd van tevoren te checken. Bij gebieden waren het betaald parkeren is of extra strenge veiligheidseisen gelden, dien je van tevoren wel toestemming te vragen. Regiocontainer wijst je graag de weg als je wilt weten of er voor het plaatsen van je grond container van 15m3 een vergunning vereist is. Neem eenvoudig online of telefonisch contact op en wij helpen je graag verder!

Op basis van de ervaring heeft Regiocontainer voor de huur van een grond container van 15 m3 de huurperiode op 6 weken gesteld. Dit is meestal ruim voldoende, omdat wij ook een aantal tussentijdse ledigingen verzorgen. Denk je dat het om praktische reden beter is om voor je  grond container van 15m3 de huurperiode aan te passen? Over het verlengen of inkorten valt bij ons altijd te praten. Dezelfde service bieden wij ook als je een ander container huren wil voor andere typen afval of in een ander formaat.

Een portaal vrachtwagen heeft de ruimte nodig om een grond container van 15m3 te plaatsen. Daarom rekenen onze chauffeurs standaard de oppervlakte van circa drie parkeerplaatsen. Een derde hiervan is gereserveerd om het manoeuvreren gemakkelijk te maken. Wil je weten of er om een grond container van 15m3 te plaatsen ruimte genoeg is op je locatie? Als je ons foto’s en een afbeelding van Google maps stuurt, kunnen onze chauffeurs gemakkelijk een inschatting maken en je van advies voorzien.

Regiocontainer komt niet alleen na afloop van je klus de grond container van 15m3 ophalen, maar verzorgt ook de tussentijdse lediging en de verwerking volgens de geldende milieueisen. In principe is je aanwezigheid niet nodig wanneer wij de grond container van 15m3 komen ophalen, zolang onze chauffeurs maar vrije toegang hebben. Met de hulp van Regiocontainer kun je je op je klus concentreren en je grond gemakkelijk deponeren.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Alles snel en makkelijk geregeld.
Jos Horstink 03-08-2022

Prima service
Anoniem 03-08-2022

goed en makkelijk
Anoniem 01-08-2022

Super geregeld allemaal denken goed mee en communicatie is uitstekend.
L. Wijnaldum 23-07-2022

Snelle reactie en levering goede info verstrekking communicatie.
S Korsten 22-07-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}