8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 15 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 15 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 15 m3 Sloophout

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

15 m3 Sloophout

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 649,99

 
649,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren 15m3

Als je bezig bent met omvangrijke sloopklussen zorgt het afval al snel voor chaos. Door gebruik te maken van een hout container van 15m3 kun je je afvalstromen direct deponeren en in volle vaart doorwerken. Bij Regiocontainer vraag je gemakkelijk online of telefonisch een offerte aan om een hout container van 15m3 te huren. In de onderstaande tabel krijg je overzichtelijk in beeld welke afvalstromen je hier wel en niet in mag deponeren. Als alternatief kun je bij ons ook een container huren voor andere typen afval.

Je profiteert van een zeer uitgebreid servicepakket door je hout container van 15m3 te huren bij Regiocontainer. Wij regelen niet alleen de bezorging en het ophalen, maar zorgen ook voor de verdere verwerking van de houtresten. Tot slot legen wij de container enkele malen tussentijds. Je hoeft niet aanwezig zijn wanneer wij het afval meenemen, zolang onze chauffeurs maar de ruimte hebben!

Circa de omvang van drie parkeerplekken is vereist om een hout container van 15m3 te plaatsen. Tweederde van deze ruimte is gereserveerd voor de container, het resterende gedeelte verschaft onze portaal vrachtwagen de nodige manoeuvreerruimte. Zijn er bij jou twijfels gerezen of wij een houtcontainer van 15m3 wel kunnen plaatsen? Met behulp van foto’s en afbeeldingen kunnen onze medewerkers een goed beeld vormen. Als je over te weinig ruimte beschikt kun je ook een houtafval container huren in een ander formaat!

Dankzij de hoogte van 100 cm hoef je niet bovenhands te werken met de hout container van 15m3 afmeting. De breedte en de lengte bedragen respectievelijk 250 cm en 600 cm. Met deze omvang biedt een houtcontainer van 15m3 afmeting ruimschoots voldoende plaats om één of meerdere panden onder handen te nemen. Verder kun je met Regiocontainer heldere afspraken maken over hoe vaak wij langskomen voor tussentijdse lediging!

Wettelijke regels en bepalingen maken het soms lastig om vast te stellen of je voor de hout container van 15m3 een vergunning nodig hebt. De medewerkers van Regiocontainer hebben ruim 15 jaar ervaring in de recyclingsbranche en kunnen je wegwijs maken, zodat je gemakkelijk voor je hout container van 15m3 een vergunning kunt aanvragen. In een gebied waar betaald parkeren geldt, zul je meestal toestemming moeten vragen.

Bij de huur van een hout container van 15m3 is de huurperiode standaard op zes weken gezet. Tegelijkertijd begrijpen de medewerkers van Regiocontainer best dat het soms nodig is om hiervan af te wijken. Daarom kun je bij ons voor een hout container van 15m3 de huurperiode naar boven of beneden bijstellen. Neem telefonisch of online contact op en wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Als je klus klaar is, komt Regiocontainer de hout container van 15m3 ophalen op de afgesproken dag. Wij nemen het afval mee voor verwerking. Dat betekent dat je na het klussen niets meer hoeft te regelen om het afval kwijt te kunnen. Wij kunnen dezelfde service bieden als je in plaats van een hout container van 15m3 inclusief ophalen een afvalcontainer huren wilt. Wij zijn je graag van dienst!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}