8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 15 m3 puin

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 15 m3 puincontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 15 m3 Schoon Puin

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

15 m3 Schoon Puin

Lengte 600 x Breedte 250 x Hoogte 100 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 399,99

 
399,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een schoon puin container

Een schoon puin afvalcontainer container is bestemd voor harde steenachtige materialen zoals sanitair, tegels, dakpannen, beton, stenen, etc

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Niet toegestaan in een schoon puincontainer

In een schoonpuin container mogen enkel harde steenachtige materialen afgevoerd worden, afvalstromen zoals gips of gastbeton is geen harde steensoort en mag dus niet in een puincontainer afgevoerd worden. 

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

15m3 schoonpuin container huren

Je kunt pas echt voortvarend aan de slag met de klus als er een puincontainer van 15m3 voor je klaar staat. Deze kun je bij Regiocontainer als ondernemer of particulier gemakkelijk huren. Vraag eenvoudig telefonisch of online een offerte aan en wij komen snel met een scherp aanbod. Is er haast geboden? Dan kan de puincontainer van 15m3 al binnen 24 uur voor je op de stoep staan. Ook de verwerking van het afval nemen wij uit je handen, zodat je geen kostbare tijd en aandacht kwijt bent aan randzaken!

Voor het plaatsen van een puincontainer van 15m3 afmeting is de oppervlakte van slechts 3 parkeerplaatsen nodig. De container heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 100 cm. Door de geringe hoogte kun je nagenoeg zonder inspanning de bouwafval deponeren. Naast een puincontainer in een 15m3 afmeting, kun je ook een kleiner model puincontainer huren. Onze deskundige klantenservice beantwoordt graag de vragen!

De aanwezigheid is niet vereist als wij een puincontainer van 15m3 komen plaatsen. Deze heeft het oppervlak van 2 parkeerplekken, maar om de container goed en veilig te kunnen positioneren is er een extra parkeerplaats nodig. Onze portaal vrachtwagen heeft de omvang van een gemiddelde vuilniswagen. Dat betekent dat je de aanrijroute vrij dient te houden van obstakels. Dan kunnen wij probleemloos de puincontainer van 15m3 plaatsen. Weet je niet zeker of wij de locatie kunnen bereiken? Neem dan contact op. Wellicht kunnen onze medewerkers een goede inschatting maken.

Na afloop van de werkzaamheden komt Regiocontainer de puincontainer van 15m3 ophalen op de afgesproken dag. Wij spannen een net over de container om veilig vervoer van het puin te garanderen. Om die reden mag het afval niet meer dan 20 cm over de rand uitsteken. Op verschillende momenten kunnen wij tussentijds het verzamelde puin in de puincontainer van 15m3 ophalen. Hoe vaak dat is, spreken wij in overleg met je van tevoren af.

Als er sprake is van betaald parkeren op de locatie, dien je voor de puincontainer van 15m3 een vergunning aan te vragen. Hetzelfde geldt als er extra veiligheidseisen van kracht zijn. De medewerkers van Regiocontainer kunnen je advies geven wanneer er voor een puincontainer van 15m3 een vergunning nodig is. De eindverantwoordelijkheid ligt bij je, maar wij helpen je graag op weg als je een afvalcontainer huren wilt.

Bij Regiocontainer huur je gemakkelijk een puincontainer van 15m3. Een huurperiode van zes weken is bij onze all-in prijzen inbegrepen. Uiteraard valt er over inkorten of verlengen van deze termijn altijd te praten. Wij kijken in overleg met je wat de mogelijkheden zijn. Zo kies je bij de aanvraag van een puincontainer van 15m3 een huurperiode die bij de aard en omvang van de klus past. Onder dezelfde voorwaarden kun je bij ons een container huren voor andere afvalstromen zoals sloophout of snoeiafval.

Je profiteert van een uitgebreide service als je een puincontainer van 15m3 wilt huren bij Regiocontainer. Door onze efficiënte werkwijze loont het voor je als ondernemer om de container te huren in plaats van zelf aan te schaffen. Wij regelen de complete logistiek van brengen en ophalen tot tussentijdse lediging en de verwerking van het afval. Door een puincontainer van 15m3 te huren bij Regiocontainer kun je elke klus 100 procent de aandacht geven die deze verdient.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}