8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 20 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 20 m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 20 m3 Huisraad (afval)

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 130 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

20 m3 Huisraad (afval)

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 130 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 1.099,99

 
1.099,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

20 m3 Container grofvuil huren

Voor iedere verbouwingsklus vind je bij Regiocontainer altijd een geschikte afvalbak. Bij ons kun je bijvoorbeeld een grofvuil container van 20 m3 huren om je afval tijdelijk in op te slaan en af te laten voeren. Op deze manier heb je alle ruimte om rustig verder te werken.

Let op: grofvuil is geen verzamelnaam voor al het vuil dat niet in andere containers thuishoort. In de tabel hierboven kun je precies zien welke vormen van afval je wel en niet in de grofvuil container van 20 m3 op kunt slaan.

Bij Regiocontainer kun je voordelig en eenvoudig een grofvuil container van 20 m3 huren. Hierin kun je onder andere hout, gasbeton en isolatiemateriaal kwijt. Deze ruime afvalbak biedt een handige plek om je afval te verzamelen voordat we het voor je komen ophalen. Wil je snel een grofvuil container van 20 m3 huren? Dat kan bij Regiocontainer! Wij hebben de container de volgende dag al voor je deur staan. Als dat nog niet snel genoeg is, is levering op de dag van aanvraag zelf ook mogelijk. Dit maakt een container huren bij Regiocontainer wel heel erg aantrekkelijk!

Slechts in uitzonderlijke gevallen heb je voor de huur van een grofvuil container van 20 m3 een vergunning nodig. Dit is geheel afhankelijk van waar de bak moet komen te staan. Wil je dat we de container in een betaald parkeren gebied neerzetten? Dan kun je voor een grofvuil container van 20 m3 een vergunning nodig hebben. Neem bij twijfel gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen je precies vertellen wanneer extra toestemming al dan niet noodzakelijk is.

Wil je veel afval op kunnen slaan tijdens het klussen? Met een grofvuil container met een 20 m3 afmeting kom je al een heel eind! Deze bak is wel zesenhalve meter lang en tweeënhalve meter breed. De container is 1.3 meter hoog en mag tot 15 á 20 cm boven de rand beladen worden. Mocht de grofvuil container van 20 m3 afmeting niet volstaan, dan kun je bij ons tevens een afvalcontainer huren van een groter of kleiner formaat. Bekijk ons gehele aanbod online en maak eenvoudig je keuze.

Zodra je je afvalbak hebt gereserveerd, verzoeken we je om genoeg ruimte vrij te houden waarin we je grofvuil container van 20 m3 te kunnen plaatsen. Hiervoor hebben we ongeveer het oppervlak van drie parkeerplaatsen nodig. Tweederde hiervan vormt de ruimte die de bak zelf in beslag neemt. De overgebleven ruimte is nodig voor de portaalwagen om goed te kunnen manoeuvreren. Weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt om een grofvuil container van 20 m3 te laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met behulp van foto’s of Google Maps bekijken we of het afleveren van de container alsnog mogelijk is.

Standaard hanteert Regiocontainer voor een grofvuil container van 20m3 een huurperiode van zes weken. Hiervan kunnen we altijd afwijken, mocht dit te kort of te lang blijken. We spreken in dit geval een gewijzigde huurperiode af. We halen hoe dan ook je container pas definitief op zodra je ons hiervoor de opdracht geeft. Wil je de huurperiode van de grofvuil container graag aanpassen? Laat dit ons dan gerust weten! Samen komen we tot een duidelijke afspraak.

Ben je klaar met je project? Dan komen we op afspraak je grofvuil container van 20 m3 ophalen. Voor het ophalen zelf hoef je niet thuis te zijn, zolang de chauffeur maar voldoende ruimte heeft om de container te plaatsen. Hiervoor is de ruimte van ongeveer een parkeerplek nodig, aansluitend op de plaats waar de container staat. Voor meer informatie over de grofvuil container van 20 m3 ophalen en een grofvuil container huren kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}