8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 20 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 20 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 20 m3 Sloophout

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 130 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

20 m3 Sloophout

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 130 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 779,99

 
779,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren 20m3

Bij het verbouwen of slopen van een woning komt veel afval vrij. Als je houten afval zoals spaanplaat, mdf en beschilderd hout wilt laten afvoeren, komt een hout container van 20m3 goed van pas! Ook gesloopte kozijnen en deuren kunnen gemakkelijk in deze houtafval container worden gedeponeerd. Regiocontainer heeft al 15 ervaring in de recyclingbranche en zorgt voor het plaatsen, ophalen en verwerken van het hout afval. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Je hebt de hout container van 20m3 vaak dezelfde dag nog op de gewenste locatie!

Om tijdens het klussen snel van je houtafval af te raken, kun je een hout container van 20m3 huren bij Regiocontainer in heel Nederland. Heb je ook ander afval verwerken? Je kunt bij ons ook een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld tuinafval of puin. Reserveer vrijblijvend een container die bij je hoeveelheid afval past. Om een hout container van 20m3 te huren bij Regiocontainer kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Als je hebt gekozen om een container bij ons te huren, komen wij de houtcontainer van 20m3 plaatsen op een afgesproken plaats en tijdstip. Onze afzetwagen heeft de ruimte van drie parkeerplaatsen nodig om te manoeuvreren. Daarna neemt de container zelf de hoeveelheid van twee parkeerplaatsen in. Hou hiermee rekening wanneer je een hout container van 20m3 laat plaatsen. Weet je niet zeker of de parkeerplaatsen bij jou voldoen? Je kunt ons een foto sturen van het gebied of wij kunnen via Google Maps meekijken. Daarna kunnen onze medewerkers je vertellen of wij de container kunnen plaatsen. Bel vandaag nog voor een offerte en je bent snel van je houtafval af!

Ben je klaar met het ruimen van je houtafval? Wij komen nadat je contact met ons hebt opgenomen de hout container van 20m3 ophalen. Net als bij het plaatsen van de container heeft onze wagen de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig. Je hoeft bij het ophalen van de container niet aanwezig te zijn, dus je kunt heerlijk met de benen omhoog nadat je je afval hebt geruimd. Als de container vrij staat van obstakels komen wij de hout container van 20m3 direct ophalen en verwerken wij het afval voor je!

Je kunt allerlei soorten houtafval kwijt in de hout container van 20m3. De afmeting van de container is belangrijk bij de hoeveelheid afval die je wilt storten. Deze container heeft een lengte van 600 cm, een breedte van 250 cm en een hoogte van 130 cm. Al onze containers mogen gevuld worden tot 15 à 20 cm boven de rand. Mocht een hout container in 20m3 afmeting niet voldoen, dan kun je nadat je bij ons een container hebt besteld, een ander formaat uitkiezen.

Meestal is bij het huren van een hout afvalcontainer van 20m3 geen vergunning nodig. Het kan voorkomen dat je bij een betaald parkeergebied wél een vergunning nodig hebt. Als je twijfelt kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers kunnen je precies vertellen of je wel of geen vergunning nodig zult hebben. Wanneer je voor een hout container van 20m3 een vergunning wilt aanvragen, kun je het beste je gemeente bellen, voor uitleg over de procedure.

Wil je je tuinafval snel verwerken? Je kunt het beste kiezen voor een hout container van 20m3. De huurperiode van deze container bedraagt zes weken, die bij de prijs inbegrepen zit. Wanneer je eerder klaar bent, komen wij de container ook eerder ophalen. Heb je de container toch langer nodig dan zes weken? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen en de hout container van 20m3 huurperiode verlengen. Bij Regiocontainer kun je met gemak een container huren, waarbij je profiteert van een betrouwbare service!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}