8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 30 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 30 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 30 m3 Tuinafval

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 185 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

30 m3 Tuinafval

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 185 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 849,99

 
849,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

30m3 Container tuinafval huren

Wil je tijdens het renoveren van je tuin eenvoudig van je afval af? Dan is een tuinafval container van 30m3 de oplossing! Bij Regiocontainer kun je voor iedere klus een container huren waarin je specifieke afvalstromen gemakkelijk kunt opslaan. Dit geeft je alle ruimte om rustig verder te werken. Er zijn echter beperkingen als het aankomt op de materialen die je wel en niet in de tuinafval container van 30m3 mag opslaan.

Voor het verwerken van takken, struiken en snoeiafval is een tuinafval container van 30m3 huren een verstandig idee. Hierin kun je grote hoeveelheden afval opslaan. Bovendien kun je al heel snel over deze afvalbak beschikken. Bestel je de container vandaag, dan staat deze morgen al voor je deur. Je kunt echter ook een tuinafval container huren en deze op de dag van bestelling geleverd krijgen. Dit maakt een tuinafval container van 30m3 huren bij Regiocontainer wel heel aantrekkelijk!

In de meeste gevallen heb je voor een tuinafval container van 30m3 geen vergunning nodig. Dit is geheel afhankelijk van waar je wil dat we de afvalbak plaatsen. Komt deze in een betaald parkeren gebied te staan? In een dergelijke uitzondering kan voor een tuinafval container van 30m3 een vergunning noodzakelijk zijn. Neem bij twijfel hierover gerust contact op met onze ervaren klantenservice. Onze medewerkers kunnen je over deze regels een heldere uitleg geven.

Zodra we alles met je hebben doorgesproken komen we je tuinafval container van 30m3 plaatsen. Dit doen we met een portaal vrachtwagen, die ongeveer zo groot is als de wagen die je huisvuil ophaalt. Het is belangrijk dat je voor plaatsing van de bak een ruimte van ongeveer drie parkeerplaatsen vrij houdt. De eerste twee vormen het oppervlak van de container zelf. De rest van de ruimte is nodig voor het manoeuvreren van de wagen. Zo word het plaatsen van je tuinafval container van 30m3 een eenvoudige klus!

Hoeveel ruimte heb je nodig voor de opslag van uw afval? In een tuinafval container met een 30m3 afmeting kun je veel kwijt. De bak is zesenhalve meter lang en tweeënhalve meter breed. Je mag de container, die zelf een hoogte bezit van 1.85 meter, tot zo’n 15 á 20 cm boven de rand beladen,. Is een tuinafval container met 30m3 afmeting te groot of te klein voor je klus? Bekijk dan de rest van ons aanbod voor een afvalbak van het gewenste formaat.

Zodra je ons hiervoor de opdracht geeft, komen we je tuinafval container van 30m3 ophalen. In de meeste gevallen gebeurt dit aan het einde van de afgesproken huurperiode. Maar het kan voorkomen dat je klus sneller is afgerond dan van tevoren ingeschat. Het ophalen is bij de huurprijs inbegrepen! Voor het ophaalmoment hoef je zelf niet aanwezig te zijn. We vragen je alleen wel om ervoor te zorgen dat onze chauffeur genoeg ruimte heeft rond uw tuinafval container van 30m3. Het ophalen verloopt op deze manier zonder problemen.

Standaard berekenen we voor de tuinafval container van 30m3 een huurperiode van zes weken. Hier kan desgewenst van afgeweken worden. Geef dit gerust aan wanneer je de afvalbak reserveert of als je merkt dat uw schema zich wijzigt. Zo kun je een afvalcontainer huren zo lang als je deze nodig hebt. Voor verdere vragen over de tuinafval container van 30m3 huurperiode kun je je wenden tot onze klantenservice. Wij komen de bak pas definitief bij je ophalen zodra je hiervoor de opdracht geeft.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}