8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 30 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 30m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 30 m3 Huisraad (afval)

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 185 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

30 m3 Huisraad (afval)

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 185 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 1.499,99

 
1.499,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

30 m3 Container grofvuil huren

Ben je bezig met een klus waarbij veel grofvuil vrijkomt? Bijvoorbeeld wanneer je de tegels uit de badkamer gaat verwijderen, oude bestrating en isolatiemateriaal gaat vervangen. Huur een grofvuil container van 30 m3 bij Regiocontainer en wij zorgen dat je afval netjes verwerkt wordt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor passend advies. Naast de grofvuil container van 30 m3 kun je altijd de juiste container huren. Wij leveren onze containers in héél Nederland voor een vaste prijs en een snelle plaatsing, ook op zaterdag!

Wij vertellen je graag hoeveel afval je kwijt kunt in de grofvuil container van 30 m3. De afmeting van deze bak is 650 cm in de lengte, 250 cm in de breedte en heeft een hoogte van 185 cm. Wanneer je twijfelt of je je hoeveelheid grofvuil kwijt kan in deze container, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen je graag met het vinden van het juiste formaat, en kunnen je precies vertellen of een grofvuil container van 30 m3 voldoende is voor jouw klus.

Als je hebt gekozen voor een grofvuil container van 30 m3, plaatsen wij deze op de afgesproken locatie. De container neemt een ruimte in van ongeveer twee parkeerplaatsen. Onze afzetwagen heeft ruimte nodig om te manoeuvreren om de grofvuil container van 30 m3 te plaatsen. In totaal zijn voor het plaatsen en de grootte van de container drie parkeerplaatsen voldoende aan ruimte. Twijfel je of er genoeg ruimte beschikbaar is op de gewenste locatie? Wanneer je contact met ons opneemt kunnen wij via Google Maps of een foto samen bekijken wat er mogelijk is!

Bij Regiocontainer profiteer je van een vaste prijs bij het huren van een grofvuilcontainer van 30 m3. De huurperiode die bij de prijs is inbegrepen bedraagt zes weken. Wanneer je de container langer nodig hebt, bijvoorbeeld als je klus groter is dan je dacht, kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Zo bedenken we samen een passende oplossing om van de grofvuil container van 30 m3 de huurperiode te verlengen. Bekijk al onze levervoorwaarden eenvoudig op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

Wanneer je klaar bent met het vullen van je container, komen wij na opdracht van jou de grofvuil container van 30 m3 ophalen. Onze afzetwagen heeft de ruimte van ongeveer een vrije parkeerplaats nodig om de container te collecteren. Als de container vrij staat van obstakels komt de chauffeur deze direct ophalen. Bovendien hoef je niet aanwezig te zijn wanneer wij de grofvuil container van 30 m3 ophalen. Zo kun je heerlijk uitrusten na al je werk. Regiocontainer zorgt ervoor dat je zorgeloos je klus af kunt maken!

In de meeste gevallen heb je voor het plaatsen van een grofvuil container van 30 m3 geen vergunning nodig. In een betaald parkeren gebied kan het voorkomen dat een vergunning wel nodig is. Deze vraag je bij je gemeente aan. Bij twijfel kun je telefonisch contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers zullen je in de meeste gevallen vertellen of je voor het plaatsen van een grofvuil container van 30m3 een vergunning nodig hebt.

Rond je klus snel af wanneer je een grofvuil container van 30 m3 gaat huren bij Regiocontainer. Bij ons is het mogelijk om ook een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld dakleer en tuinafval. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van afval en kunnen je precies vertellen wat voor container je nodig hebt. Wil je een grofvuil container van 30 m3 huren bij Regiocontainer? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op en je kunt vandaag nog de grofvuil container huren!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}