8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 30 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 30 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 30 m3 Sloophout

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 185 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

30 m3 Sloophout

Lengte 650 x Breedte 250 x Hoogte 185 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 845,99

 
845,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren 30m3

Laat het onderhoud aan je woning of tuin soepel verlopen door een hout container van 30m3 te huren. Bij Regiocontainer vind je voor alle afvalstromen de juiste afvalbak. Verschillende houtsoorten kunnen eenvoudig in de container worden geplaatst, zodat je alle ruimte hebt om verder te werken aan je klus. Een container huren van deze afmetingen betekent dan ook dat je veel afval kunt verwerken! In de tabel hieronder zie je welke soorten hout wel en niet in de hout container van 30m3 mogen worden opgeslagen.

Heb je snel een container nodig voor je klus? Dan is een houtcontainer van 30m3 huren bij Regiocontainer zeer verstandig. Hierin kun je onder andere spaanplaat, MDF en kozijnen in opslaan. De bak bied je een handige plek om al je afval op één plek te bewaren totdat de container wordt opgehaald. Een hout container van 30m3 huren bij Regiocontainer heeft bovendien het voordeel dat je deze de dag na de bestelling al voor je deur kan hebben staan. Heb je de houtafval container eerder nodig? Dan is levering op de dag zelf ook mogelijk!

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, is het belangrijk dat we genoeg ruimte hebben om de hout container van 30m3 te plaatsen. Hiervoor heeft onze portaal vrachtwagen ongeveer drie vrije parkeerplaatsen nodig. De afvalbak zelf neemt twee van deze plekken in beslag; de derde is nodig voor de wagen om goed te kunnen manoeuvreren. Heb je deze ruimte niet beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op. Door middel van een foto of Google Maps bekijken we dan of een hout container van 30m3 plaatsen alsnog mogelijk is.

Zodra je de bak niet meer nodig hebt, komen wij op afspraak de hout container van 30m3 ophalen bij jou thuis. Je hoeft hiervoor zelf niet aanwezig te zijn. Wel vragen we je te zorgen dat de chauffeur gemakkelijk bij de container kan. Om de hout container van 30m3 ophalen gemakkelijk te laten verlopen, vragen we je om naast de container een ruimte ter grootte van een parkeerplaats vrij te houden. Pas als je ons hiervoor de opdracht geeft, komen wij de bak ophalen. Ook als je eerder klaar bent met je klus.

Regiocontainer zorgt er graag voor dat je veel afval kunt opslaan tijdens het klussen. Onze hout container van 30m3 heeft als afmeting het volgende; zes meter lang en tweeënhalve meter breed. De hoogte bedraagt 1.3 meter. Het is toegestaan om de container tussen de 15 en 20 cm boven de rand te beladen. Wil je zeker zijn dat een hout container van 30m3 de juiste afmeting heeft voor je klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers schatten het geschikte formaat nauwkeurig voor je in. Bij Regiocontainer kun je net zo eenvoudig een groter of kleiner model afvalcontainer huren.

In verreweg de meeste gevallen is voor het gebruik van een hout container van 30m3 geen vergunning vereist. Slechts in uitzonderlijke gevallen kun je deze nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer je de afvalbak in een betaald parkeren gebied wilt laten plaatsen. Denk je voor een hout container van 30m3 een vergunning nodig te hebben of twijfel je? Neem dan gerust telefonisch contact op met Regiocontainer. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

Wij houden standaard voor een hout container van 30m3 een huurperiode aan van zes weken. Heb je de afvalbak langer nodig of ben je juist sneller klaar met je klus? Dan kun je dit gerust bij ons aangeven. Samen spreken we in dat geval een gewijzigde huurperiode af. Wij halen de container pas op wanneer je ons hiervoor de opdracht geeft. Neem voor vragen over de hout container van 30m3 huurperiode gerust contact met ons op. Zo houden we de afspraken die je met ons maakt duidelijk!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}