8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 3 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 3 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 3 m3 Tuinafval

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

3 m3 Tuinafval

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 199,99

 
199,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin. Ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

3 m3 Container tuinafval huren

Wil je graag grotere hoeveelheden snoei- en tuinafval veilig afvoeren? Dat doe je met een tuinafval container van 3 m3. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor struiken, takken en gras. Regiocontainer zorgt ervoor dat het tuinafval uit de container wordt geleegd en wij verwerken en recyclen dit voor je. Bestel bij ons eenvoudig online een tuinafval container van 3 m3! Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Er zijn vele voordelen als je een tuinafval container van 3 m3 wilt huren bij Regiocontainer. Zo maken wij gebruik van een totaalprijs voor onze containers waar werkelijk alles bij in is begrepen. Bijvoorbeeld het plaatsen, legen en ophalen van de container. Maar ook de btw én zes weken huur! We leveren onze containers door heel Nederland en doen dit van maandag t/m zaterdag. Een tuinafval container van 3 m3 huren is bij Regiocontainer daardoor wel erg aantrekkelijk!

We vertellen je graag meer over hoe we de tuinafval container van 3 m3 bij je plaatsen. Hiervoor gebruiken we een zogeheten portaal vrachtwagen, deze is ongeveer even groot als een vuilniswagen. Voor het plaatsen van de container heeft de chauffeur qua ruimte minimaal twee parkeerplaatsen nodig. Twijfel je of je hier genoeg ruimte voor hebt? Aan de hand van een foto of Google Maps kunnen wij voor je bekijken of de de tuinafval container van 3 m3 kunnen plaatsen.

Zodra we al je struiken en takken voor je hebben verwerkt, komen we de tuinafval container van 3 m3 weer ophalen. Als de container los staat hoef je hierbij zelf niet aanwezig te zijn. Dan kan de chauffeur de container zo meenemen. Bij Regiocontainer hebben we een ruim aanbod containers van verschillende formaten en voor diverse soorten afval. Zo kun je voor elke klus de afvalcontainer huren die je nodig hebt! Bij elke afvalsoort ben je verzekerd van onze service, zoals we ook de tuinafval container van 3 m3 komen ophalen.

Met een lengte van 190 cm, breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm is de tuinafval container van 3 m3 qua afmeting erg handig. Dit formaat past namelijk met gemak op een parkeerplaats. De container is vol als het afval 15 à 20 cm boven de rand uitsteekt. Weet je niet zeker of de tuinafval container van 3 m3 qua afmeting geschikt is voor je klus? Neem gerust contact op met Regiocontainer. Onze afval-experts kunnen de hoeveelheden afval die komen kijken bij een klus zeer goed inschatten!

Bij Regiocontainer hebben we voor de tuinafval container van 3 m3 een huurperiode van standaard zes weken. Het kan echter voorkomen dat je de container langer of juist minder lang nodig hebt. Dat is geen probleem! Neem contact op met één van onze medewerkers en we overleggen graag met je over een passende oplossing. Zo kunnen we voor de tuinafval container van 3 m3 qua huurperiode flexibel zijn en dat is wel zo handig bij het klussen!

De medewerkers van Regiocontainer weten in 99 van de 100 gevallen of je voor de tuinafval container van 3 m3 een vergunning nodig hebt. Meestal is het tegenovergestelde waar, tenzij je woont of werkzaam bent in een betaald parkeergebied. Neem voor de zekerheid contact op met je gemeente of bel Regiocontainer. We staan graag voor je klaar met meer informatie over de tuinafval container van 3 m3, vergunningen en andere regels.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}