8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 3 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 3 m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 3 m3 Huisraad (afval)

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

3 m3 Huisraad (afval)

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 299,99

 
299,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container grofvuil huren

Ben je bezig met de bouw, sloop of verbouwing van een woning? Hierbij is een grofvuil container van 3m3 bijzonder handig. Deze gebruik je bijvoorbeeld bij de volgende klussen; tegels en sanitair verwijderen uit de badkamer, verwijderen van oude bestrating, leeghalen van een woning, opruimen van de zolder.

Voor de afvoer van al je grofvuil en huisraad kun je een grofvuil container van 3m3 huren bij Regiocontainer. We overleggen met jou hoe vaak we de container komen legen. Een grofvuil container van 3m3 huren bij Regiocontainer wordt door deze uitgebreide service wel erg aanlokkelijk. Bel vandaag en de container staat morgen voor je deur! Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Wij gebruiken een zogenaamde portaal vrachtwagen om de grofvuil container van 3m3 te plaatsen bij je woning of bedrijf. Deze wagen lijkt qua grootte op een vuilniswagen. Voor het plaatsen van de container is een ruimte nodig van ongeveer twee parkeerplaatsen. Twijfel je of er genoeg ruimte is voor deze transactie naast je woning of bedrijf? We kijken graag met je mee aan de hand van een foto of via Google Maps. Zo weet je zeker dat het grofvuil container van 3m3 plaatsen geslaagd zal gaan!

Ben je klaar met je verbouwing, verhuizing of sloopklus? Dan komt Regiocontainer de grofvuil container van 3m3 weer ophalen bij je woning of bedrijf. Je hoeft daar niet persé bij aanwezig te zijn. Als je ervoor zorgt dat de container vrij staat, kan onze chauffeur deze gelijk meenemen. Ben je sneller klaar met je klus dan je dacht? Dat is geen probleem bij Regiocontainer! Wij kunnen de grofvuil container van 3m3 eerder ophalen als je dat graag wilt.

Voor een minder grote klus is de grofvuil container van 3m3 qua afmeting zeer geschikt. De container past mooi op een parkeerplaats met een lengte van 190 cm, breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm. Onze containers zijn volledig beladen als het afval zo’n 15 à 20 cm boven de rand uitsteekt. Wil je graag weten of de grofvuil container van 3m3 qua afmeting bij jouw klus past? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Door de jaren heen hebben zij een ruime ervaring met de verschillende werkzaamheden en de hoeveelheden afval die hierbij komen kijken.

Neem contact op met je gemeente om te weten te komen of je voor de grofvuil container van 3m3 een vergunning nodig hebt. Je mag ons ook bellen, wij kunnen je namelijk in 99 van de 100 gevallen vertellen of je een vergunning nodig hebt in jouw situatie. Zit je bijvoorbeeld in een betaald parkeergebied? Dan heb je waarschijnlijk voor een grofvuil container van 3m3 een vergunning nodig. Maar in 90% van de gevallen kun je zonder veel gedoe een grofvuil container huren.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}