8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 3 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 3 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 3 m3 Sloophout

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

3 m3 Sloophout

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 199,99

 
199,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren

Voor de afvoer van onder andere houten kozijnen, deuren en meubels kun je een hout container van 3m3 huren. Zeker als je grotere hoeveelheden hout wilt verwijderen is een container handig. hierboven staat een overzicht met de soorten afval die zijn toegestaan in een houtafvalcontainer:
Het enige dat je hoeft te doen is de container vullen, wij zorgen voor de lediging, verwerking en recycling van het afval. Zo wordt je tijdens je werkzaamheden compleet ontzorgd met een hout container van 3m3. Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres!

Je profiteert van een uitgebreide service als je een hout container van 3m3 gaat huren bij Regiocontainer. Niet alleen komen wij de container voor je brengen, legen en weer ophalen, we hebben ook nog eens aantrekkelijke all-in prijzen! Zo is de btw en zes weken huur al inbegrepen bij de totale kosten voor de container. Een hout container van 3m3 huren bij Regiocontainer is daarom een uitstekend idee. Bestel vandaag en de container staat morgen voor je deur!

Er is een ruimte ter grootte van twee parkeerplaatsen nodig om de hout container van 3m3 te plaatsen bij je bedrijf of woning. Dit doen we met een zogenaamde portaal vrachtwagen, deze heeft ongeveer dezelfde afmetingen als een vuilniswagen. Weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt bij je woning of bedrijf om de hout container van 3m3 te laten plaatsen? Met een foto van de locatie of via Google Maps kunnen we voor je bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Ben je klaar met je klus? Dan komen we de hout container van 3m3 weer ophalen. Het is geen vereiste dat je hierbij aanwezig bent. Als de container los staat, kan de chauffeur deze direct meenemen. Wil je in de toekomst meer hout of bijvoorbeeld bouwafval en grond afvoeren? Ook daarvoor kun je een afvalcontainer huren bij Regiocontainer! Aan het einde van elke klus komen we de bouwafval-, grond- of hout container van 3m3 weer ophalen.

Voor de kleinere klussen is een hout container van 3m3 qua afmeting zeer geschikt. Deze container is 190 cm lang, 160 cm breed en 110 cm hoog en past daarmee mooi op een parkeerplaats. De container is vol als het afval zich heeft opgestapeld tot 15 à 20 cm boven de rand. Vind je het lastig te bepalen welk formaat container je nodig hebt voor een klus? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring weten we welke afvalstromen er komen kijken bij specifieke werkzaamheden. Zo weet je zeker of je goed zit met de hout container van 3m3 qua afmeting.

Bij Regiocontainer bestel je de hout container van 3m3 met een huurperiode van zes weken inbegrepen bij de all-in prijs. Ben je minder lang of juist langer bezig met een klus? Neem gerust contact op met onze klantenservice. In overleg zijn er vele mogelijkheden wat betreft de huurperiode. Zo heb je de ruimte om flexibel te zijn met je werkzaamheden en hoef je je nergens zorgen over te maken tijdens de hout container van 3m3 huurperiode.

10% van onze klanten heeft voor de hout container van 3m3 een vergunning nodig. Dit ligt er bijvoorbeeld aan of je in een betaald parkeergebied zit. Bel je gemeente of de medewerkers van Regiocontainer voor duidelijke informatie. Zij kunnen met 99% zekerheid zeggen of je voor de hout container van 3m3 een vergunning nodig heeft. En ze zijn op de hoogte van andere regels en voorschriften omtrent containers.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}