8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 3 m3 puin

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 3 m3 puincontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering 

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 3 m3 Schoon Puin

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

3 m3 Schoon Puin

Lengte 190 x Breedte 160 x Hoogte 110 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 169,99

 
169,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een schoon puin container

Een schoon puin afvalcontainer container is bestemd voor harde steenachtige materialen zoals sanitair, tegels, dakpannen, beton, stenen, etc

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Niet toegestaan in een schoon puincontainer

In een schoonpuin container mogen enkel harde steenachtige materialen afgevoerd worden, afvalstromen zoals gips of gastbeton is geen harde steensoort en mag dus niet in een puincontainer afgevoerd worden. 

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

3m3 schoonpuin container huren

Ben je bezig met een klus waarbij puin afgevoerd moet worden? Bestel dan een puincontainer van 3m3 bij Regiocontainer! Deze is geschikt voor bijvoorbeeld de verwijdering van tegels en sanitair uit de badkamer of de afvoer van oude bestrating uit de tuin. Bestel eenvoudig een puincontainer van 3m3 en start met het afvoeren van al het puin. Voor container huren ben je bij Regiocontainer aan het juiste adres! 

Profiteer van onze uitgebreide service en kies ervoor een puincontainer van 3m3 te huren bij Regiocontainer. Zo plaatsen wij de container niet alleen voor je, deze wordt ook door ons geleegd en weer opgehaald. De prijs van de puincontainer huren is inclusief btw en zes weken huur. Hieronder vind je meer specifieke informatie over onze service. Heb je nog vragen over een puincontainer van 3m3 huren bij Regiocontainer? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar!

Wil je voor de klus een puincontainer van 3m3 laten plaatsen? Hiervoor gebruiken wij een zogenaamde portaal vrachtwagen. Deze wagen lijkt qua grootte op een standaard vuilniswagen. Voor het plaatsen van een 3m3 puin container hebben onze chauffeurs minimaal twee vrije parkeerplaatsen nodig.

De 3m3 puincontainer beslaat zelf ongeveer een halve parkeerplaats. De overige ruimte is nodig voor de vrachtwagen zodat deze de container op de perfecte locatie kan plaatsen. Heb je minder vrije ruimte beschikbaar? Neem gerust contact met ons op. Door het bekijken van een foto of het meekijken via Google Maps kunnen wij je vertellen waar we de puincontainer van 3m3 plaatsen.

Net als bij het plaatsen heeft onze chauffeur ook minimaal twee parkeerplaatsen nodig om de puincontainer van 3m3 te komen ophalen. Daarbij hoef je niet aanwezig te zijn. Als de afvalcontainer vrij staat van overige objecten zal de chauffeur de container afdekken en direct meenemen. Zo word je compleet ontzorgd bij het klussen. En heb je later weer een container nodig bij een verbouwing of verhuizing? Dan komen wij deze graag voor je brengen, legen en de puincontainer van 3m3 weer ophalen.

Ben je op zoek naar een container die op een parkeerplaats kan staan? Dan is de puincontainer van 3m3 qua afmeting bijzonder geschikt. De container heeft een lengte van 190 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 110 cm. Al onze containers mogen tot ongeveer 15 à 20 cm boven de rand van de container beladen worden. Heb je twijfels over de puincontainer van 3m3 afmeting en of deze geschikt is voor de klus? Neem dan gerust contact met ons op. Onze afval-experts hebben door de jaren heen de nodige ervaring met het inschatten van de hoeveelheid afval.

Als je kiest voor één van onze containers, zoals de puincontainer van 3m3, is de huurperiode standaard zes weken. Uiteraard is het mogelijk de container eerder op te laten halen of langer te huren. Wij halen de containers pas op nadat je ons hiervoor de opdracht hebt gegeven. Op deze manier ben je uiterst flexibel bij het afvalcontainer huren. Bij de puincontainer van 3m3 is de huurperiode van zes weken inbegrepen bij de prijs!

Je vraagt zich misschien af: heb ik voor de puincontainer van 3m3 een vergunning nodig? 90% van onze klanten heeft geen vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Vaak hen je wél een vergunning nodig wanneer je in een betaald parkeergebied zit. Wil je het graag zeker weten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je in de meeste gevallen exact vertellen of je voor de puincontainer van 3m3 een vergunning nodig hebt.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}