8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 40 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 40 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 40 m3 Tuinafval

Lengte 750 x Breedte 250 x Hoogte 220 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

40 m3 Tuinafval

Lengte 750 x Breedte 250 x Hoogte 220 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 999,99

 
999,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor deze klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

40m3 Container tuinafval huren

Wil je na je klus snoeiafval en struiken kwijt? Bij Regiocontainer kun je een tuinafval container van 40m3 huren voor een vaste prijs. Je hebt je tuin snel aan de kant wanneer je bij ons een container huurt. Neem telefonisch contact met ons op en samen kijken we welke tuinafval container je het beste kan huren. Bij Regiocontainer profiteert je van een snelle levering van de tuinafval container van 40m3 en deskundig advies!

Ga je bomen, struiken of heggen bijwerken? Kies dan voor een tuinafval container van 40m3. Huren bij Regiocontainer is gemakkelijk en snel. Wij ontzorgen je graag door je afval op te halen en te verwerken. Zo blijft je tuin mooi opgeruimd. Wil je een tuinafval container van 40m3 huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan en je hebt de container morgen op locatie. Wij leveren door héél Nederland voor vaste prijzen! Een container huren in een uithoek is daarom geen probleem.

De tuinafval container van 40m3 heeft een afmeting van 750 cm in de lengte, 250 cm in de breedte en is 185 cm hoog. Je kan in hetzelfde formaat ook een andere afvalcontainer huren wanneer je andere soorten afval hebt, zoals sloop- of houtafval. Mocht de tuinafval container in 40m3 afmeting niet overeenkomen met de hoeveelheid afval, dan kun je eenvoudig kiezen voor een ander formaat.

Zodra je hebt gekozen om een tuinafval container van 40m3 te laten plaatsen komen wij de container neerzetten met een afzetwagen. Om goed te kunnen manoeuvreren heeft onze chauffeur de ruimte van 5 parkeerplaatsen nodig. Dit is inclusief de plaats die de container inneemt. Wanneer je niet zeker weet of je voldoende ruimte hebt op de locatie, kun je ons bellen voor deskundig advies. Wij kijken samen met jou naar de beste plek om de tuinafval container van 40m3 te plaatsen.

Wanneer je klaar bent met de klus komt een ervaren chauffeur de tuinafval container van 40m3 weer ophalen. Zodra de container vrij is van obstakels dekt de chauffeur de container af met een net. De ruimte van twee parkeerplaatsen is nodig om de tuinafval container van 40m3 op te halen. Hiervoor hoef je niet op de locatie aanwezig te zijn, zo word je compleet ontzorgd. We komen de tuinafval container van 40m3 pas ophalen als je geheel klaar bent met de klus.

In negen van de tien gevallen heb je voor het huren van een tuinafval container van 40m3 geen vergunning nodig. Op plaatsen met betaald parkeren kan het zo zijn dat je een vergunning moet aanvragen. Dit regel je via de desbetreffende gemeente. Je kan daarnaast telefonisch contact met ons opnemen wanneer je niet zeker weet of je voor een tuinafval container van 40m3 een vergunning nodig hebt. We staan graag voor je klaar met uitgebreide informatie.

Je hebt alle tijd voor het ruimen van takken en bladeren, want de tuinafval container van 40m3 heeft een huurperiode van zes weken. Dit zit bij de prijs inbegrepen wanneer je besluit om bij ons een container te huren. Heb je meer tijd nodig om de container te vullen? Dat is geen enkel probleem. Neem telefonisch contact met ons op en je kan voor de tuinafval container van 40m3 de huurperiode verlengen. Bestel vandaag nog uw container en start met het afvoeren van al je groenafval!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}