8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 40 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 40 m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 40 m3 Huisraad (afval)

Lengte 750 x Breedte 250 x Hoogte 220 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

40 m3 Huisraad (afval)

Lengte 750 x Breedte 250 x Hoogte 220 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 1.799,99

 
1.799,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

40 m3 Container grofvuil huren

Voor de grotere klussen is een grofvuil container van 40 m3 zeer geschikt. Hier kan een lading aan stenen, beton en hout in. Voor bijvoorbeeld het verbouwen van je sanitair, slopen van een muur of het verwijderen van bestrating is deze container handig. In het overzicht hieronder zie je welke afvalsoorten in de grofvuil container van 40 m3 horen en welke niet. Wil je de container huren? Neem gelijk contact op en de container staat morgen voor je deur!

Voor een veilige en efficiënte afvoer van je afval kun je een grofvuil container van 40 m3 huren bij Regiocontainer. Wij bieden je een aantrekkelijke all-in prijs. Hierbij is niet alleen BTW inbegrepen, maar ook zes weken huur. En dat is nog niet alles! Als je een grofvuil container van 40 m3 gaat huren bij Regiocontainer komen wij deze voor je plaatsen en ophalen. Tevens is de verwerking van het afval onderdeel van onze service en inbegrepen bij de totaalprijs.

Ben je benieuwd of je voor de grofvuil container van 40 m3 een vergunning nodig hebt? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij weten nagenoeg altijd wat de voorschriften zijn in jouw omgeving. Stel dat je de container wilt laten plaatsen in een betaald parkeergebied; hier heb je in de meeste gevallen voor de grofvuil container van 40 m3 een vergunning nodig. Je kunt ook terecht bij je gemeente voor de regels die er gelden in jouw omgeving.

Je kunt een hoop afval kwijt in de grofvuil container van 40 m3, die qua afmeting de grootste container is die wij leveren. Met een lengte van 7,5 meter, een breedte van 2,5 meter en een hoogte van 2,2 meter is dit bakbeest geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. De container is voorzien van deuren, zodat je het afval eenvoudig kunt deponeren. Past de grofvuil container van 40 m3 qua afmeting bij jouw geplande klus? Je kunt gelijk deze afvalcontainer huren bij Regiocontainer.

Volgens afspraak komen wij de grofvuil container van 40 m3 plaatsen bij je woning of bedrijf. Dit doen we met een zogeheten afzet vrachtwagen. De chauffeur heeft de ruimte van één parkeerplaats nodig voor het plaatsen van de container. Dit is naast de plaats die de container zelf inneemt, toch wel 2 à 3 parkeervakken. Wil je zo snel mogelijk een grofvuil container van 40 m3 laten plaatsen? Bij Regiocontainer kun je een grofvuil container huren die dezelfde dag wordt geleverd.

Bij de totaalprijs voor een grofvuil container van 40 m3 is een huurperiode van zes weken inbegrepen. Tijdens deze periode komen wij de container voor je legen in een afgesproken frequentie. Het afval wordt door ons gescheiden en verwerkt op een milieuvriendelijke wijze. Wil je voor de grofvuil container van 40 m3 de huurperiode aanpassen? Ook een kortere of langere huurtermijn is mogelijk. Neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers.

Ben je klaar met je verbouw- of sloopklus? Dan komt onze chauffeur de grofvuil container van 40 m3 ophalen. Voor zowel plaatsen als ophalen geldt dat we dit in heel Nederland doen, of je nu in hartje centrum of in een uithoek woont of werkt. We leveren doordeweeks, maar ook op zaterdag. Bij Regiocontainer word je compleet ontzorgd, van plaatsen tot legen en de grofvuil container van 40 m3 ophalen. Zo kun je je concentreren op je klus!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}