8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 40 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 40 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 40 m3 Sloophout

Lengte 750 x Breedte 250 x Hoogte 220 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

40 m3 Sloophout

Lengte 750 x Breedte 250 x Hoogte 220 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 949,99

 
949,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op twee parkeerplaatsen

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren 40m3

Ben je bezig met verbouwen of slopen en komt daar veel houtafval bij vrij? Huur dan een hout container van 40m3 bij Regiocontainer. In deze container is het mogelijk om verschillende soorten hout te deponeren zoals MDF, spaanplaat, hardboard en beschilderd hout. Naast een hout container van 40m3 container kun je ook een andere afvalcontainer huren, bijvoorbeeld voor tuin- of bouwafval. Bekijk al onze leveringsvoorwaarden op onze website!

Je kunt gemakkelijk al je houtafval kwijt in de hout container van 40m3. De afmeting van deze container is als volgt; 750 lang, 250 cm breed en 220 cm hoog. Wanneer je niet zeker weet of de hout container van 40m3 de juiste afmeting heeft voor jouw hoeveelheid houtafval, kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Onze afvalexperts vertellen je dan precies welk formaat houtafval container je het beste kunt kiezen.

Zodra wij alle details met je besproken hebben, komen wij de hout container van 40m3 plaatsen op de afgesproken locatie. Dit gebeurt met een afzetwagen. De chauffeur heeft de ruimte van ongeveer drie parkeerplaatsen nodig om de wagen veilig te manoeuvreren om zo de hout container van 40m3 te plaatsen. Deze ruimte is inclusief de plek die de container inneemt. Wanneer je niet zeker weet of de container gaat passen, kun je eenvoudig contact met ons opnemen voor advies.

In de meeste gevallen heb je voor de hout container van 40m3 geen vergunning nodig. Het kan wel voorkomen dat voor locaties met betaald parkeren een vergunning is vereist. In dat geval kun je contact met je gemeente opnemen. Twijfel je of je voor de hout container van 40m3 een vergunning nodig hebt? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en kijken samen met je naar de mogelijkheden.

Ruim in je eigen tempo je houtafval op in de hout container van 40m3. De huurperiode die bij de all-in prijs inbegrepen is, bedraagt zes weken. Wij komen de container pas ophalen wanneer je ons daar de opdracht voor geeft. Als je de container langer nodig heeft, kun je van de hout container van 40m3 de huurperiode aanpassen. Dit doe je door contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Zodra je de container gevuld hebt of je klaar bent met je klus, komen wij de hout container van 40m3 weer ophalen. Net als bij het plaatsen gebeurt dit met onze afzetwagen. De chauffeur heeft een ruimte van een extra parkeerplaats nodig om de container te collecteren. Je hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij de hout container van 40m3 ophalen. Zorg er dan wel voor dat de container los staat, zodat de chauffeur deze eenvoudig kan meenemen.

Wanneer je besluit een hout container van 40m3 te huren bij Regiocontainer, profiteer je van deskundig advies en een snelle levering. Wil je een container huren? Wacht niet langer met het ruimen van uw houtafval. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op om direct een hout container van 40m3 te huren bij Regiocontainer. We leveren zowel doordeweeks als op zaterdag. Bestel vandaag en morgen staat de container voor je deur!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}