8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 4 m3 tuinafval

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 4 m3 tuinafvalcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 4 m3 Tuinafval

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

4 m3 Tuinafval

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 219,99

 
219,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een tuinafval container

Een tuinafvalcontainer container is bestemd voor het snoeiafval dat vrijkomt uit de tuin, ook voor struiken, bladeren en takken is de snoeiafval container geschikt voor je klus.

 • Snoei- en tuinafval
 • Takken en struiken (zonder kluit)
 • Onkruid
 • Bladeren
 • Maximaal 20% gras (zonder grond)

Niet toegestaan in een tuinafval container

Het afvoeren van bijvoorbeeld dikke boomstammen en grond is niet toegestaan in onze tuinafvalcontainer, hiervoor hebben wij andere speciale containers. 

 • Grond
 • Compost
 • Boomstammen en boomstobben
 • C-hout / bielzen
 • Overig vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

4m3 Container tuinafval huren

Als je een grote snoeiklus het liefst zo snel mogelijk afhandelt, biedt een tuinafval container van 4 m3 uitkomst. Deze kun je bij ons gemakkelijk voor een scherpe prijs huren. Wij brengen de tuinafval container van 4 m3 naar jouw locatie en halen deze na afloop van je klus weer op. Ook de verwerking van het snoei en tuinafval nemen wij voor je rekening. Zo laat je je tuin of perk na afloop van je werkzaamheden opgeruimd achter als je een afvalcontainer huren gaat bij Regiocontainer!

Regiocontainer handelt snel en efficiënt je aanvraag af als je een tuinafval container van 4 m3 wilt huren. Je kunt zowel online als telefonisch een offerte aanvragen. Op basis van jouw wensen komen wij met een scherp aanbod. Behalve het ophalen en brengen van de container, valt ook de tussentijdse lediging onder onze service. Hoe vaak wij dit doen kun je in overleg met ons bepalen. Wil je zo snel mogelijk een tuinafval container van 4 m3 huren? Een snelle levering binnen 24 uur behoort tot de mogelijkheden!

Soms is het nodig om voor het plaatsen van een tuinafval container van 4 m3 een vergunning aan te vragen. Dit geldt ongeveer voor 10% van de gevallen, bijvoorbeeld bij plaatsing in een betaald parkeren zone. Onze medewerkers zijn goed bekend en kunnen je goed wegwijs maken met de wettelijke regelingen en bepalingen. Zo kom je er gemakkelijk achter of er voor de plaatsing van een tuinafval container van 4m3 een vergunning vereist is. Je kunt bij vragen gerust contact met ons opnemen.

Het deponeren van je tuinafval in een container van 4m3 afmeting is gemakkelijk, doordat deze aan één zijde lager is. Zo hoef je je niet te overstrekken en kun je er in één beweging takken en bladeren in werpen. Met een hoogte van 245 cm, een breedte van 160 cm en een hoogte van 120 cm heeft de tuinafval container van 4m3 een afmeting die maximaal de ruimte van 1 parkeerplaats inneemt. Zo kun je een goede inschatting maken of je er genoeg plaats voor hebt. Als er ruimte is voor een grotere tuinafval container, kun je ook deze gemakkelijk huren bij Regiocontainer.

Je dient ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen vrij te houden, zodat wij je tuinafval container van van 4m3 kunnen plaatsen. De helft hiervan is ongeveer nodig voor de wendbaarheid van onze portaal vrachtwagen. Als je ons foto’s en gps gegevens van de locatie doorgeeft, kunnen wij goed inschatten of wij de tuinafval container van 4m3 kunnen plaatsen. Bij ruimschoots voldoende plaats heeft is dit uiteraard niet nodig.

Voor het gemak hanteert Regiocontainer voor je tuinafval container van 4m3 een huurperiode van standaard zes weken. Ook het tussentijds legen van de container is bij deze termijn inbegrepen. De prijs die wij rekenen is inclusief BTW. Daarnaast zijn wij flexibel wanneer je bij de huur van een tuinafval container van 4m3 de huurperiode wenst te verkorten of te verlengen. Neem contact met ons op en wij kijken direct wat de mogelijkheden zijn.

Naast brengen komt Regiocontainer je tuinafval container van 4m3 ophalen inclusief het resterende tuinafval. Daarbij mag het afval maximaal 15 tot 20 cm uitsteken. Bij het vervoer spannen wij namelijk een net om alles op zijn plaats te houden. Let wel op onze voorwaarden als je een container huren wilt, want bij elke type container gelden eisen als het gaat om het soort afval dat je mag deponeren. Welke groenresten van je tuinafval container van 4m3 wij wel ophalen en welke niet, zie je in de bovenstaande tabel.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}