8,8

7117 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 4 m3 grofvuil

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 4 m3 grofvuilcontainer in heel NL

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 4 m3 Huisraad (afval)

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

4 m3 Huisraad (afval)

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 359,99

 
359,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij opruim- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. 

 • Grofvuil - huisraad
 • Bouw en sloopafval
 • Steenachtige materialen
 • papier
 • plastic
 • Hout
 • Maximaal 10% isolatiemateriaal
 • Maximaal 15% gips - gasbeton
 • Maximaal 15% vloerbedekking - zeil - Vinyl - pvc

Niet toegestaan in een grofvuil container

Grofvuil is een mix van al het afval dat is vrijgekomen bij het opruimen- bouw- renovatie- en of sloopwerkzaamheden. Onderstaande afvalsoorten mogen niet afgevoerd worden in een grofvuil container.

 • Dakleer Rubber banden
 • Asbest asbest gelijkend materia4al
 • Koelkast vriezer
 • Chemisch afval accu’s olie verfblikken
 • Bielzen c-hout verbrand afval
 • Matrassen / boxspingbodem
 • Bedrijfsafval etensresten
 • Compost Mest
 • Zand en grond

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

4m3 Container grofvuil huren

Bij een renovatie of grondige verbouwing van een pand blijft er vaak veel afval over. In een grofvuil container van 4m3 kun je dit direct weggooien. Deze biedt plaats voor onder andere huisraad, harde steensoorten, isolatiemateriaal en plastic. Als je bij Regiocontainer een grofvuil container van 4m3 huurt komen wij deze met een portaal vrachtwagen bij je locatie plaatsen. Wij legen de container niet alleen tussentijds, maar nemen ook de verwerking van het verzamelde grofvuil voor onze rekening!

Online een offerte aanvragen is het enige wat je hoeft te doen om een grofvuil container van 4m3 te huren bij Regiocontainer. Daarnaast zijn onze deskundige medewerkers telefonisch bereikbaar voor advies. Heb je vooral veel houtafval of ben je bezig met de renovatie van uw dak? Dan kun je desgewenst ook een container huren die daar meer geschikt voor is. In de onderstaande tabel zie je welke materialen je wel en niet mag deponeren als je een grofvuil container van 4m3 gaat huren.

Klussen vergen doorgaans veel tijd. Daarom heeft Regiocontainer voor de grofvuil container van 4m3 de huurperiode vastgesteld op zes weken. Als je dat wenst, kun je deze termijn gemakkelijk inkorten of verlengen. Neem in dat geval contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Bij de huur van een grofvuil container van 4m3 kan de huurperiode op jouw wensen worden afgestemd. Tijdens de termijn zullen wij de grofvuilcontainer meerdere malen legen, zodat je je op je werkzaamheden kunt blijven concentreren.

Je hoeft je niet extra in te spannen om je huisraad en ander grofvuil in de container van 4m3 afmeting te deponeren. Bij een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm is de hoogte met 120 cm relatief laag. Dat betekent dat je niet boven je macht hoeft te tillen. Bovendien is de grofvuil container in 4m3 afmeting aan één kant lager. Als wij de container komen afleveren mag het grofvuil maximaal 15 tot 20 cm uitsteken. Zo kunnen wij er bij het ophalen een net over leggen voor een veilig vervoer. Wil je liever een grofvuil container huren in een ander formaat? Geen probleem, want wij regelen het!

Je dient grofweg de ruimte van 2 parkeerplaatsen te reserveren als je een grofvuil container van 4m3 laat plaatsen. Ongeveer de helft daarvan is nodig om de portaal vrachtwagen voldoende ruimte te geven om te kunnen manoeuvreren. Verder is het van belang dat wij de door jou opgegeven locatie zonder obstakels kunnen bereiken. Twijfel je daaraan? Dan kun je altijd foto’s of de locatie naar ons doormailen. Dan bekijkt één van onze medewerkers of wij de grofvuil container van 4m3 kunnen plaatsen.

Je hoeft niet aanwezig te zijn als Regiocontainer de grofvuil container van 4m3 komt ophalen. Let er alleen wel op dat wij deze direct kunnen meenemen. Je hoeft er zelf helemaal geen moeite voor te doen om de grofvuil container van 4m3 te laten ophalen, zolang je maar het juiste afval hebt gedeponeerd. Denk je dat je bij je klus een ander type afval overhoudt? Dan kun je bij Regiocontainer ook een afvalcontainer huren voor bijvoorbeeld voor dakleer, houtafval of puin.

Je hoeft je niet lang af te vragen of je voor je grofvuil container van 4m3 een vergunning nodig hebt. Onze medewerkers zijn bekend met de huidige regelgeving en kunnen je in de meeste gevallen direct antwoord geven. 9 van de 10 keer is er voor een grofvuilcontainer van 4m3 geen vergunning vereist. Als de container in een betaald parkeren gebied moet worden geplaatst, zul je officieel toestemming moeten vragen. Wij adviseren je graag over de verschillende uitzonderingen.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

moeilijk te vinden op internet via opslagcontainer huren. concurrentie komt eerder 8n beeld
H.J Hut 13-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}