8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 4 m3 grond

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 4 m3 grondcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 4 m3 Zand en Grond

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

4 m3 Zand en Grond

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 449,99

 
449,99
Morgen aan huis geleverd
 
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

Dit product is (tijdelijk) telefonisch te bestellen.

Toegestaan in een grond container

Een grondcontainer is bestemd voor allerlei visueel schone soorten grond, zand, aarde en graszoden.

 • Visueel schone grond
 • Graszoden
 • Zand
 • Tuinaarde

Niet toegestaan in een grond container

Niet toegestaan in een grondcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wilt afvoeren in een grondcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Puin / steen
 • Vervuilde grond (bijv. door olie of andere vloeistoffen)
 • Boomstronken of wortels
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container grond huren 4m3

Als je de tuin of een perk grondig wilt herinrichten, kan een grondcontainer van 4m3 goed van pas komen. Hierin kun je zand, graszoden en tuinaarde gemakkelijk deponeren. Bij Regiocontainer kun je een container huren en zorgen wij ervoor dat de grond tijdens en na afloop van de werkzaamheden wordt afgevoerd. Puin en steen mogen niet worden overgeladen. Daarvoor kun je bij ons desgewenst een andere container huren. In bovenstaande tabel zie je wat je wel en niet in de grond container van 4m3 kwijt kunt.

Regiocontainer heeft niet veel ruimte nodig om een grondcontainer van 4m3 te plaatsen. Wij gaan uit van een oppervlakte die vergelijkbaar is met twee parkeerplaatsen. De container zelf neemt één parkeerplek in. De overige ruimte geeft onze portaal vrachtwagen de vereiste bewegingsvrijheid om de grond container van 4m3 te plaatsen. Als je twijfels hebt of er voldoende plaats voor is, kun je contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij hebben vaak aan foto’s al genoeg om een inschatting te kunnen maken.

Meestal is er voor het gebruik van een grond container van 4m3 geen vergunning nodig. In 1 van de tien gevallen dien je die echter wel aan te vragen. Onze deskundige medewerkers zijn goed bekend met wettelijke bepaling en regelingen. Zo komen zij er snel achter of voor het plaatsen van een grond container van 4m3 een vergunning vereist is. Dit is bijvoorbeeld het geval in een betaald parkeren gebied. Regiocontainer geeft je zo snel mogelijk advies, zodat je zo spoedig mogelijk met de klus aan de gang kunt.

Bij zware werkomstandigheden is het prettig als een grond container van 4m3 een afmeting heeft die bij de klus past. De containers van dit type hebben bij Regiocontainer een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm. Doordat de hoogte 120 cm bedraagt, hoef je niet boven jouw macht te werken. Bovendien valt bij de grond container van 4m3 de afmeting aan één kant lager uit. Bij Regiocontainer kun je desgewenst ook een grondcontainer huren met een andere omvang.

Naast brengen komt Regiocontainer je grond container van 4m3 ook ophalen. Daarnaast komen wij deze tussentijds legen om ruimte te maken voor nieuwe grond. Hoe vaak wij de container legen spreken wij van te voren met je af. Na afloop van de werkzaamheden komen wij de grond container van 4m3 ophalen en nemen wij het resterende grondafval mee. Zo laat je de tuin probleemloos netjes achter.

Voor de huur van een grondcontainer van 4m3 is de huurperiode standaard 6 weken. Regiocontainer geef je alle vrijheid om deze termijn in te korten of juist te verlengen. Als je een offerte aanvraagt kun je al de wensen aangeven. Er is altijd een passende oplossing als je voor de grond container van 4m3 een huurperiode wilt afspreken. De tevreden klanten die je voorgingen zijn daarvan het levende bewijs!

Onze medewerkers hebben een ruime ervaring van 15 jaar in de recyclingsbranche. Dat is het voordeel als je kiest voor een grond container van 4m3 huren bij Regiocontainer. Voor elke klus kun je bij ons een geschikte afvalcontainer huren. Wij zorgen voor de verwerking van zowel afval- als grondresten. Wil je snel een grond container van 4m3 huren bij Regiocontainer? Dat kan. Als je dat wenst, staat de container al binnen 24 uur voor de deur!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}