8,8

6342 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 4 m3 hout

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 4 m3 houtcontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 4 m3 Sloophout

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

4 m3 Sloophout

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 209,99

 
209,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een hout container

Een houtcontainer is bestemd voor diverse soorten hout, van spaanplaat tot MDF en van laminaat tot keukenkastjes. 

 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Mdf
 • Houten meubels (vrij van overige afvalstromen
 • Beschilderd hout
 • Kozijnen en Deuren (vrij van glas)
 • Hout met scharnieren en of spijkers

Niet toegestaan in een hout container

Niet toegestaan in een houtcontainer zijn overige afvalstromen. Heb je toch overige afvalstromen die je wil afvoeren in een houtcontainer dan adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Telefonisch bespreken we dan de mogelijkheden.

 • Verbrand hout
 • Verrot hout
 • Geïmpregneerd hout / tuinhout / bielzen
 • Hout met aanhechtingen van niet- houtproducten
 • Groenafval / Boomstobben
 • Overige vervuiling

Meer informatie

De lijst met afvalstromen die wel en niet afgevoerd mogen worden in een grond container is onuitputtelijk, mocht je twijfelen over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

Container hout huren

Waar gehakt wordt vallen spaanders! Als je bezig bent met een sloopklus, kun je in een hout container van 4m3 houten materialen gemakkelijk kwijt. Deze huur je bij Regiocontainer voor scherpe prijzen. Bij de huurprijs zijn, brengen, ophalen en tussentijdse lediging van de hout container van 4m3 inbegrepen. Over de verwerking hoef je je niet langer druk te maken. In de bovenstaande tabel zie je precies welke houtresten je wel en niet kunt deponeren.

Snelle service is het toverwoord als je een houtcontainer van 4m3 wil huren bij Regiocontainer. Is er haast geboden? Dan kies je voor een extra snelle levering binnen 24 uur! Hiervoor kun je zowel online als telefonisch een offerte aanvragen. Ook als je een ander type container huren wil, ben je bij ons aan het juiste adres. Als je nog vragen hebt over een Hout container 4m3 huren bij Regiocontainer, geven onze deskundige medewerkers je graag antwoord!

Bij Regiocontainer heeft een hout container van 4m3 een praktische afmeting. Met een lengte van 245 cm en een breedte van 160 cm neemt de container slechts de ruimte van één parkeerplaats in beslag. Door de geringe hoogte van slechts 120 cm kun je zonder veel inspanning al je houtresten deponeren. Gaat je voorkeur uit naar een grotere houtafval container? Ook dan zijn onze medewerkers je graag van dienst voor een oplossing die op maat gesneden is!

Om probleemloos je hout container van 4m3 te plaatsen hebben wij ongeveer de oppervlakte van 2 parkeerplaatsen nodig. De helft daarvan is voor de container zelf. De andere helft is de minimaal benodigde ruimte die onze portaal vrachtwagen nodig heeft om je hout container van 4m3 te plaatsen. Kun je zelf moeilijk een inschatting maken? Stuur ons dan foto’s en de gps coördinaten van je locatie. Met behulp van die gegevens kunnen wij precies zien wat er mogelijk is.

In 9 van de tien gevallen hoeft er voor het plaatsen van een hout container van 4m3 geen vergunning te worden aangevraagd. Dit is echter wel nodig wanneer er in je gebied sprake is van betaald parkeren. Soms kan er ook sprake zijn van wettelijke eisen met betrekking tot brandveiligheid. De deskundige medewerkers van Regiocontainer kunnen je meestal snel duidelijkheid geven of er voor de hout container van 4m3 een vergunning nodig is.

Naast brengen zal Regiocontainer je hout container van 4m3 ook ophalen. Denk er daarbij wel om dat het houtafval slechts 15 tot cm mag uitsteken. Binnen deze marges kunnen wij een net over de verzamelde resten spannen om de boel tijdens het transport veilig op zijn plaats te houden. Wij kunnen niet alleen je hout container van 4 m3 ophalen, maar deze ook tussentijds legen wanneer dat nodig. Hierover maken wij samen met jou heldere afspraken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Bij de levering van een houtcontainer van 4 m3 is een huurperiode van 6 weken standaard inbegrepen. Verlengen of verkorten van deze termijn behoort bij Regiocontainer ook tot de mogelijkheden. Als je online of telefonisch een offerte aanvraagt, nemen wij contact met je op. Wil je voor andere sloopwerkzaamheden een andere afvalcontainer huren? Dan kun je net als bij de hout container van 4m3 de huurperiode aanpassen!

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Snel en betrouwbaar
Gubbels 22-05-2020

Snel geregeld Vriendelijk
Conny Stassen - Seegers 22-05-2020

Alles goed geregeld duidelijke website ook telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen. De container kwam keurig op tijd en 1 werkdag nadat ik belde dat hij opgehaald kon worden werd hij keurig opgehaald. Alles helemaal prima
Anoniem 08-05-2020

Ik werd goed geholpen over de keuze van de container. Na telefonisch overleg werd de container snel geleverd. Duidelijke informatie ontvangen over wat wel en niet in de container mag. Via de mail bevestiging ontvangen met een hyperlink om de container weer op te laten halen. Uiteraard kan dit ook telefonisch geregeld worden. Ik heb het contact met regio containers als zeer prettig ervaren en kan een ieder dit bedrijf aanraden. Voor de volgende klus zal ik zeker weer regio container inschakelen.
Pisters 01-05-2020

snel geregeld en komen alle afspraken na
onderhoudsbedrijf van der Linden 30-04-2020

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW