8,8

7118 reviews

Hulp nodig?

Bel Manuel en bestel:

088-1001000

Regiocontainer 4 m3 puin

Geschikt voor klussen in en om het huis. Bezorgen, ophalen
en de verwerking van het afval.

Levering 4 m3 puincontainer in heel Nederland

Vandaag besteld, morgen geleverd

Levering ook op zaterdag mogelijk

Kies zelf je dagdeel van levering

Incl. 6 weken huur (eerder ophalen mogelijk)

All-in prijzen (Btw, transport, verwerking, huur)

Regiocontainer 4 m3 Schoon Puin

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

4 m3 Schoon Puin

Lengte 245 x Breedte 160 x Hoogte 120 cm
(Let op: afmetingen kunnen afwijken)

Huur nu 6 weken voor: 179,99

 
179,99
Morgen aan huis geleverd
 
Dit wordt 'm
 • Transparante all-in tarieven
 • Tot 6 weken huurvrij te gebruiken
 • Past op een halve parkeerplaats

 

Toegestaan in een schoon puin container

Een schoon puin afvalcontainer container is bestemd voor harde steenachtige materialen zoals sanitair, tegels, dakpannen, beton, stenen, etc

 • Keramische producten (o.a. wasbakken & toilletpotten)
 • Harde steensoorten (o.a. klinkers, betonpuin, dakpannen)
 • Tegels (o.a. grindtegels, stoeptegels)
 • Wand- en vloertegels
 • Maximaal 5% zand
 • Gewapend beton

Niet toegestaan in een schoon puincontainer

In een schoonpuin container mogen enkel harde steenachtige materialen afgevoerd worden, afvalstromen zoals gips of gastbeton is geen harde steensoort en mag dus niet in een puincontainer afgevoerd worden. 

 • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
 • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
 • Asfalt
 • Grove stukken puin vloeibaar beton
 • Dakgrind
 • Overige vervuiling

Meer informatie

Let op! De lijst van wat er wel en niet in de container afgevoerd mag worden is onuitputtelijk. Bij twijfel over een afvalstroom adviseren we je contact met ons op te nemen.

4m3 schoonpuin container huren

Wil je bij de sloopwerkzaamheden efficiënt te werk gaan? Dan biedt een puincontainer van 4m3 uitkomst. Deze kun je bij Regiocontainer voor scherpe prijzen huren. Je profiteert bij ons van een ruim servicepakket. Naast de bezorging en het ophalen van de puincontainer van 4m3 regelen wij ook een verantwoorde verwerking van het afval met inachtneming van strenge milieuregels.

Service komt op de eerste plaats als je besluit om een puincontainer van 4m3 te huren bij Regiocontainer. Ook een spoedlevering behoort bij ons tot de mogelijkheden. Als je dat wenst kan onze portaal vrachtwagen binnen 24 uur voor je gereed staan om de container te plaatsen. Vraag online of telefonisch een offerte aan voor een puincontainer van 4m3 bij Regiocontainer. Dan kun je spoedig een scherp aanbod tegemoet zien. Zo heb je geen omkijken meer naar het puinafval en houd je de snelle afhandeling van de klus in eigen hand!

Een goede werkhoogte is belangrijk. Daarom bestel je bij Regiocontainer een puincontainer van 4m3 in een afmeting die op de klus is ingespeeld. Bij een lengte van 245 cm en een breedte van 160cm houden wij de hoogte met 120cm beperkt. Aan één kant is de puincontainer in 4m3 afmeting lager, zodat je het puin kunt deponeren zonder jezelf te overstrekken. Zo voorkom je lichamelijke klachten en kun je aan één stuk doorwerken. Het puin mag tot maximaal 20 cm uitsteken als wij de container ophalen. Wij spannen een net over het afval om schuiven te voorkomen.

Regiocontainer helpt je bij de aanvraag als je voor het plaatsen van de puincontainer van 4m3 een vergunning nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het pand zich in een betaald parkeren zone bevindt of er strenge eisen van kracht zijn in verband met brandveiligheid. Op basis van een foto en exacte gegevens over de locatie is het voor onze medewerkers mogelijk om in te schatten of voor de puincontainer van 4m3 een vergunning vereist is. Ook zijn wij bekend met de instanties waar je een aanvraag kunt indienen.

Wij hebben ongeveer de ruimte van twee parkeerplaatsen nodig om een puincontainer van 4m3 te plaatsen. De ene helft gebruiken we voor de container zelf, de andere helft is de vereiste bewegingsruimte voor onze portaal vrachtwagen. De medewerkers van Regiocontainer zoeken graag voor je uit of de door jou aangegeven locatie bereikt kan worden. Als dit niet het geval is, gaan wij samen met je op zoek naar een andere oplossing, zoals bijvoorbeeld een puincontainer huren in een ander formaat.

Bij elke aanvraag van een puincontainer van 4m3 bedraagt de huurperiode van Regiocontainer standaard 6 weken. Ook de tussentijdse lediging van de container valt bij ons binnen het pakket. Doordat wij flexibel te werk gaan, kan er gemakkelijk onderhandeld worden over het inkorten of juist verlengen van de termijn. Bij de huur van een puincontainer van 4m3 wordt de huurperiode op de specifieke situatie afgestemd. Je beschikt ook over deze optie als je een andere afvalcontainer huren wilt.

Regiocontainer komt het afval in de puincontainer van 4m3 periodiek ophalen. Met een geleegde container heb je weer plaats voor een nieuwe lading, zodat je de klus gemakkelijk binnen de huurperiode kunt afronden. Na afloop van de klus komen wij de puincontainer van 4m3 ophalen, inclusief het resterende afval. Wil je snel en gemakkelijk een container huren? Regiocontainer is je graag van dienst! Vraag online of telefonisch een offerte aan voor een scherp aanbod.

 

Telefonisch advies?
Bel Michelle:
 

Goed
H. Gundel 25-09-2022

Goed geregeld
Ted van van Dorssen 24-09-2022

Ik kreeg een zeer goede service. Ik ben dankbaar
Veselin Petrov 22-09-2022

Dik tevreden. Snel geleverd .
Jannie De De Gelder 22-09-2022

Na aanvraag volgende dag geplaats op de plek die ik daarvoor had bestemd. Na aanvraag ophalen container de eerst volgende werkdag weggehaald zonder een spoor van rommel achter te laten.
B vd vd Velde 20-09-2022

Bekijk al onze reviews

 

Bereikbare klantenservice
088-1001000

Regionale levering door heel
Nederland

All-in prijzen - incl. BTW

 
{robin_cartcontents}